enercisizkaldimanne DilekGunes poco X5 çok çok memnunum Trendyol dan aldım hem uygun hem gayet iyi fotoğraf çekimi çok güzel GB çok yüksek
Tombikdonerartikcokpahali Kesinlikle realme c55 1 ay oluyor alali fotoğraf video mukkemmeel çekiyor ☺️ çok memnunum arka kamerası aynı iPhone gibi duruyor eşim geçen ay 6000 aldı ama şimdi pahalanmistir
slkmsncemile DilekGunes realme 2022 bende var, memnunum ki profesyonel makine vizörlerine falan alışmış biriyim… Karanlık mekan fotoğraflarını yerebatan sarnıcında flaşsız çektim. Gidenler bilir orası nasıl loş. Görünüş bu. Birazda telefonda enstantene iso ayarlarıyla oynamayı biliyorsanız iş görür. Micro wide ve uw olmak üzere 3 farklı kamerası ile destek veriyor arka kamerada.
Sonsuz18 slkmsncemile Çok teşekkürler direk redmi 10 değil mi Not Pro yok Ben redmi Note 12 Pro düşünüyorum 108 megapiksel arka kamera iyimi sizce
slkmsncemile Sonsuz18 sitelerde detaylı karşılaştırma yapabilirsiniz. Sadece kamera ile iş bitmiyor çünkü
1Umut Sonsuz18 redmi 12 kullanıyorum,kamerası çok güzel foto çekiyor.Türkiye güncel fiyatlarını bilmiyorum ama kamera açısından cidden harika telefon.