hayalperest2310 genelde 4.ayda çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor ya ben 2 gündür birşey farkettim ve uykusu düzeldi kısmen, hava sıcak diye sadece zıbınla yatırıyordum ve üzerine birşey örtmüyordum örtsemde sevmiyor ayaklarıyla ittiriyor, şimdi yarım kol zıbın altına pantolon çorap giydiriyorum gece yani üzerinide örtmüyor üşüyoda olabilir diye düşünüyorum çünkü kapı pencere açık birde ben 3.ayından sonra reflü yatağını bırakmıştım kızımın o zamandan beri uykusu bozuldu bide dedik reflü yatağıyla yatıralım dün yine 20:30 uyudu beşiğine normal yatırdım 22:30 uyandı acaba acıktı mı doymadı mı diye mama yaptım içmedi biraz ayağımda salladım reflü yatağıyla beşiğine koydum onunla sabah 4:30da uyandı deliksiz uyudu yani heralde reflü yatağına alıştı onu bırakınca uykusuda gitti diye düşündüm birde osman gönülalın videosunda izlemiştim yaşamın 4.ayı diye orda bu aylarda sevdiği bi battaniye oyuncak vb şeyleri kaybetmeyin arıyorlar demişti yani sizde düşünün bi önceden uyurken kullanıp şimdi kullanmadığınız bi eşya varsa onunla yatırın bide