Bideli_anne Merhaba Hamileyim kızlar Bi sorum var Son adet tarihi 27.06.2023 24 Temmuz da kan verdim beta 23 28 temmuzda tekrar verdim 89 çıktı sizce saglıklımıdır beta az artmamış mı
NursenaT Bideli_anne neye gore kımyasal dendiğini anlamadım kımyasalda değer önce yukselır sonra dusmeye baslar sızınkı gayet normal saglıklı bır artıs ıkı gunde ıkı katı hatta %60 artıs olması beklenır sızınkı de ıkı katı seklınde artmış bence gayet normal
Minnospanda Bideli_anne 2 günde 2 kat artması gerekiyo artmış. Ama 4.5 hafta civarı galiba az gibi beta geç döllenme vs de olabilir tabi
Minnospanda Bideli_anne yani kimyasal gebelik ise zaten adet olursunuz herhangi bi işlem uygulanmıyor diye biliyorum biraz bekleyebilirsiniz. Bi arkadaşım geçenlerde hamile olduğunu öğrendi 5 haftalik gitti kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir haftaya gel dedi diğer hafta gittiğinde göründü
NursenaT Bideli_anne 26 sında 46 desek 28 i de 92 olması lazım sizinki 89 normal yanı randevu gunu keseyı gorursunuz inşaAllah ben suan için sağlıksız bı durum gormedım sız yıne betayı tekrar vermeye devam edin