Kckglcn Kızlar ameliyat olacağım yarın. Sütümü sağdım ama çok çıkmadı. Ameliyattan çıkıp emzirene kadar mama versem olur mu ? Hep anne sütüyle beslendi 4 aylık
Aburcu Kckglcn olur neden olmasın ki anne sütü yoksa mecbur formül mama kullanmalı. Geçmiş olsun sizede🙏
Defnem23 Kckglcn canm bi şey olmaz verebilirsin. Bize doktorumuz fıları çıktığınız zamanlarda her zmn omamak kaydıyla verneilirsin demişti. Sende özel durum var sütünü bol bol sağ mastit olma. Mamasını da ver. Geçmiş olsun bu arada ne ameliyatı
2girlsmom Kckglcn ben 40 günlükken ameliyat olmuştum mama verdik mecbur hemde biberonla sonrasında gayet devam ettim emzirmeye 😊
Mylittlepearl Kckglcn bende kızım 6 aylıkken ameliyat olmuştum. Süt sağmama rağmen yetmedi mama vermişlerdi kızım yedi ama sevmeyedebilirdi biraz şans meselesi. 5 gün kalmak zorunda kaldım dönünce emdi yani meme reddi filan olmadı. Çok geçmiş olsun bebişine kavuş hemencecik inşallah 🌸
Alerjikrinit Kckglcn öncesinde bi deneyin benim oğluma 4.ayda denemiştim işe başladığımda vermek için ama içmedi. Ameliyatlı halinizde huzursuz olmayın
Kckglcn Mylittlepearl çok teşekkür ederim sadece 1 gün kadar emziremeyeceğim o yüzden tedirgin oldum biraz
livanurvealpinannesi61 Kckglcn bebelac güzel değil evolvia alın bence tadı güzel genelde bebekler seviyor içeriği de güzel..
Mylittlepearl Kckglcn süt sağma makineni mutlaka yanına al yoksa taş gibi oluyor göğüslerin. Ben 4 5 kere sağmama rağmen yatak çarşaf süt oldu kaç kere. Bir de bana genel anesteziden sonra 3 gün emzirme dediler ben 1 gün sanıyordum ondan yetmedi sağdığım sütler. Ne olur ne olmaz diye vermedim ben 3 gün ama sor sen yinede doktoruna
Drycl46 Kckglcn kaşık biberon ile versinler sütünüzü veya mamayı normal biberonu tutarsa sizi tutmayabilir size de çok geçmiş olsun şimdiden 🧡
Kckglcn Mylittlepearl anestezi doktorumla konuştum uyandıktan sonra ilk sütü sağıp at sonra emzirebilirsin dedi canım. Alacağım yanıma aklımda zaten
nhlhmz11 Mylittlepearl bende genel anestezi aldım kısaydi ama 45 dk falan sürdü, çıktıktan sonra doktor ilk sütü sağıp at dedi sonra emzir dedi öyle yaptım
nhlhmz11 Kckglcn ne kadar sürecek , bende bir operasyon geçirdim , 45 dakika kadar sürdü, çıktıktan sonra ilk sütü sagdim döktüm sonrasında da emzirdim , dört aylıktı,