K2C2 Banyodan sonra gece uykusunda geçiyoruz. Kısa kollu zıbın ve uzun pijama altı giydirdim. Kapı pencere açmıyoruz gece. Sizler nasıl giydiriyorsunuz
evva17_ K2C2 sadece askılı zibinla yatıyor. Kapı pencere açık. Ben bu sıcakta uyuyamiyorsam bebekte öyle o yüzden kendim nasıl giyinmek istersem onu da öyle giydiriyorum
tubasd K2C2 evin sıcaklığına göre değişir terlemiyorsa sorun yok ben her banyodan sonra önüne ve arkasına ince ağzı mendiklerinden koyuyorum çünkü ne kadar da olsa terliyor sonra o mendilleri çıkartıyorum banyonun terlemesi bitince zibinida kuru kalmis oluyor ama çok terlediği için gece uykusundan önce yikamiyorum ben
K2C2 Gündüz 33 civarı gece se 17 en düşük ama evin derecesi 24 ün altına düşmüyor kapı pencere açmadığımız için
evva17_ K2C2 kesinlikle öyle doktor kontrolüne gittik dün, doktor tebrik etti beni isilik olmayan ilk bebek sizinki sabah gorduklerimin hepsi isilik olmuşlar evde klimami var dedi. Yok ama sürekli duştayiz çıplak geziyoruz bol bol hava aliyoruz dedim 😄