12457 Hanımlar merhaba normal doğum yaptım 7. Gün bugün afedersiniz ceviz gibi hemoroidim çıktı geçer mi yaşayan var mı
ysmnp ikiprensannesi53_ benimde doğum yapalı 5 gün oldu hemoroid çıktı doğumda çok ağrım var yürüyemiyorum bile kaç günde geçti sizin bide böyle ağrı yapıyormuydu sizin de
Binnur_cam ysmnp hamileyken çıktı 6 ay doğum yapalı hala hala ara büyüyor ağrıyor kaşınıyor…. Sıcak sıda oturma ve hakiki zeytinyağ sürebilirsin…
ikiprensannesi53_ ysmnp yeni doğum yapınca biraz sızlayabiliyor evet ama geçiyor merak etmeyin 3 ay oldu doğum yapalı hiç biseyim yok ilk 15 20 gün içinde felan geçti benim
ysmnp ikiprensannesi53_ normal doğum dikiş ağrılarınız ne zaman geçti peki çok dikişim yok ama oturup kalkarken ağrım oluyor
Sesimgeliyomuuu ysmnp 10 gune duzelirsin acisi hafifler daha rahat hareket edersin ılık suyla yika bolca batikon sur ben oyle gecirmistim dikislerimi 3 ay oldu dogum yapali hemoroid icinde procto glvenol fitil ve krem var hemen etki ediyor
ikiprensannesi53_ ysmnp ilkinde 5 dikisim vardı 1 haftada düzeldi çünkü kesmislerdi beni o yüzden dikiş oldu ikincide kimse bana el sürmedi yırtık kesi dikiş olmadan doğum sonrası hemen ayağa kalktım sizlama felan yaşamadım doğum yapmamış gibiydi o bölgem