umgumgu Oğlum 9bucuk aylık. Alt üst dişler çıktı. Bugün canıma okudu. Birden bire ısırmaya başlıyo bir de gülüyor. Canim çok yanıyor tutamıyorum kendimi tepki vermeden duramıyorum. Napacagim bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl? Bunun bir çözümü var mı?
teachersrn umgumgu tepki vermeden parmağınızı ağzına sokup çenesini açmaya çalışın böylece hem göğsünüzü kurtarıp hem de ısırma davranışını engelleyebilirsiniz
dolunay_6 umgumgu 9.5 aylık benimde oğlum üstte 4 altta 2 dişi var yaklaşık 15 gündür gündüz emziremiyorum ısırıyor bırakmıyor ve emmiyor sadece ısırıyor gece emziriyorum sadece çözüm bulamadım sadece burnunu hafif sıkıp bırakmasını sağlıyorum tepki göstermemeye çalışıyorum oyuna çevirmesin diye
nazli_19 Aynen kızım 9 buçuk aylik alt üst dişleri çıktı dün ağladım artik dayanamadim o gülüyor umrunda degil tabi bende hiç bir çözüm bulamadım 😏
umgumgu Deletedmom507 Evet öyle okudum ben de ama tepki vermemek imkansız oluyor artık o kadar acıyor 😔
umgumgu teachersrn umarım ise yarar korka korka emziriyorum ve her seferinde korktuğum başıma geliyor 😕
teachersrn umgumgu diş döneminde çok ısırıyolar ama bir süre sonra unutuyolar, şu an 19 aylık oğlum bazen yine ısırıyor 😔
SedaMeyra umgumgu benim kizimda 11 aylik disleri ilk cikarken cok yapıyordu kaslarimi çatıp isirmak yok dedim her seferinde güldü falan ama ben tepkimden vazgecmedim uzun surmedi allahtan simdide sundurerek emmeye basladi onu da ayni sekilde yaoma falan diyorum birakiyor