Yusufagahinannesi sezer2022 bence üçüde çok iyi değil ama yine geometrik daha iyi. Manuka markasından aldım ben bu yıl 2 haşema ikiside çok güzel bakabilirsiniz. Veya trendyoldan uzun kollu sörf mayosu alıp altına haşema eteği ve pantolonu alabilirsiniz
Soldierofallah sezer2022 sefa merveden aldım ben paraşüt kumaş 600₺ fiyattan ziyade annemle kizkardesim almıştı çok beğendim bende ordan aldım memnunum bakin isterseniz
sezer2022 Mariposa TheMomm kargoyla da anlaşmaları yokmuş 90 lira iade ücreti istediler 😞 kullansammı bilemedim ama 1 saattir gereken her yere şikayet yazıyorum
TheMomm sezer2022 Ay yuh üstüne giyince nasil duruyor beğendiysen gönderme hic zaten bi denizde giyeceksin zaten
sezer2022 TheMomm çok güzel çok beğendim de sitedekinin modeli daha iyiydi, eşimde dursun dedi döndük eve 🤦🏼♀️
mysaa1 sezer2022 ay bu ne ya sacmalık gerçekten hayır yoksa yok dyin ya . İade canım bence begensende iade yani . Üzüldüm o kadar da al al demiştik 🤦🏻♀️
sezer2022 mysaa1 firma dönüş yaptı ürün açıklamasında desenler farklılık gösterebilir yazıyormuş canım 🤷🏻♀️Zaten eşimde boşver alt tarafı denizde giycen dedi
mysaa1 sezer2022 aaa demekki alırken dikkatli okumak gerekli . Peki denediniz felan nasıl oldu içinize sindimi . Belki görselle üstte durma farklılık gösterebilir 😊 söyle tekrardan baktım da fena da değil gibi 😀
mysaa1 sezer2022 o zman kalsın hiç takılmayın😀 belki o mu bu mu diye atsanız bunuda begenebilirdik yani objektif olmak gerek 😀 güle güle giyin insallah 💜