egee_momm Bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı acaba ya da buna benzer uygun fiyatlı önerebileceğiniz birşey varsa yazar mısınız🩷
Gktgshr egee_momm a 101 den kardeşim almıştı Allah razı olsun iyi ki almış çok memnun kaldım bu makine olmasaydı mastit olmuştum o kadar işime yaradı.
egee_momm Azraada58 mochinin pompasını almıştım o da göğsümü tam boşaltmıyor almışken düzgün işe yarar bişey alayım dedim 💓
tazeannis_ egee_momm yani şuan fazla kullanmıyorum ama ilk kullandığımda 30 cc falandı daha sonralarda 90a çıktı ben artırdığını düşünüyorum
Azraada58 egee_momm benm sütüm cok cok azdı biraz stresli gecti lohusalıgım babam hastaydı ona ragmen 120 cıkartıyodu elle sagmak yoruyor bir müddet sonra
Farya_momm Gktgshr şuan ben mastıt oldum topak topak göğsümun kenarı bebeğim sağ göğsümu emiyordu elimlede hepsi çıkmıyor
Azraada58 egee_momm tesekkür ederim ama kaybettim ama emzirmeye özen göster bebişin cekmeside iyi olur 2 göğsünüde ver
egee_momm Azraada58 vefat mı etti başın sağolsun canım. Silikon uçla emiyor o yüzden göğsümü boşaltmıyor ya çok zorlanıyorum
Gktgshr Farya_momm hemen Bi sıcak duş a gir masaj yap göğsüne yumuşat göğüslerini sonra sağma makinesi sağ dolaba at ben o şekilde kurtuldum canım Allah şifa versin inşallah