Neslihan1903 Morportakal sıcaklarladan ısılık gibi duruyor üstünü inceltin uyutmadan duş aldırın geçer gider havalar baya sıcak
Htcypc Morportakal benim bebegimin cildi gibi çok hassas bir cildi var sanirim. Emzirirken kolunu koydugunuz yer bile hemen bu hali alabiliyor. Bizimkinin yüzünde de vardı ama çok şükür her çıktığın da krem sürüyorum kayboluyor
Leylaq @Morportakal kalın mi giydiriyorsuniz yada zibinlari pamuklu değil mi gün içinde sık sık defistirin bizimde yüzde çıktı hep havalar biraz serinlese geçecek ins.
Morportakal Leylaq 3 gündür ateşle uğraşıyorduk bugün ateşi durdu şükür pat diye bu çıktı o yüzden zibin vs giydirmiyordum hep böyle duruyordu
Morportakal Leylaq kucağımda uyuyor belki o da yapmış olabilir mi? Emerek sallayarak uyutuyorum o sira da olma ihtimali de olur mu sizce
Morportakal Neslihan1903 çok teşekkür ederim gerçekten çok sıcak havalar bir de ateş sorunumuz vardı o bitti şükür şimdi hem göğsünde hem sırtında böyle şeyler oldu
Leylaq @Morportakal evet olabilir teni tenine temas ediyorsa kucagindayken yapar ben ilk başta bilmiyordum hep omuzumda uyuyordu ten tene temas olunca yuzu hep isilik oldu bezsiz asla tutmuyorum teni tenime temas etmiyor çok sıcak hvalar malum
SedaveDoga Leylaq bizimde yüzümüzde bebeğim 40 günlük nasıl geçer acaba ben sadece doğal gül suyu ile siliyorum başka bişey sürmedim
Neslihan1903 Morportakal ah yavrum ne yapsın bu sıcakta birde ateşle mücadele etmiş vücut bu şekilde tepki vermiş olabilir sıkıntılı bir şey gibi durmuyor ısılık yinede sorasınsağlık ocağına falan
Morportakal Neslihan1903 iyice neşesi gitti bu 3 günde… Doktorumuzlada görüştüm o da isilik dedi . Size de çok teşekkür ederim
Morportakal Htcypc Evet cildi çok hassas . Atopiğe eğilimli bir ay boyunca bephantol sensidaily kullanmıştık size de tavsiye ederim