Ikranurhtc Selam kızım suan 5 ay 27 günlük Bayadır geri geri sürünüyor 10 15 gündür de belini kaldiriyor 4 ayak üstünde kısa sürede olsa duruyor ne zaman emekler acaba
tubanese Ikranurhtc şu an hazırlık aşamasına geçmiş süreçleri hızlandırmak bazen bizim elimizde oyunlarla uzağına hep oynadığı sevdiği bir oyuncak koymak mesela veya sizinde evde emeklemeniz müthiş bir rol 😂 bahsettiğiniz durumlar yaşandıktan 2 hafta sonra emekleme başladı örneğin bizde
plajterligi Ikranurhtc yaklaşık 2 hafta sonrasında emekledi bizimki de bu hareketlerinden sonra. 6.ayına girdi emekledi direk sonrası facia yalnız koltuk altından toplarsınız bebenizi 😂😂😂
Poncikkkk Ikranurhtc ilk geri geri emekler sonra öne doğrı gitmeyi bilir bir iki ay kadar sürebilir dikkatını çekmek için önüne hareket eden oyuncaklar yada sevdiği bir oyuncağı koyabilirsn
Ikranurhtc tubanese önüne sürekli dikkatini çeken şeyler koyuyorum ama genede geriye sürünüyor ama ben emeklemedim hiç deneyeyim 😂😂
Ikranurhtc plajterligi benim kızım çok miz miz oyuzden hep kucağımda emeklerle biraz rahat ederim belki diye düşünüyorum
plajterligi Ikranurhtc benimki de öyleydi kucaktan inmezdi o konuda gerçekten çok rahatlıyor insan en azından size bağlılığı biraz da olsa azalıyor ama bu sefer de peşinden koşmak gerekiyor
Glsm95 Allah rizasi icin yardim edin 11 aylik bebegim 10 dakikada bir uyaniyo uyku haram oldu post aciyorum yanlis mi aciyorum bilmiyorum cevap yok var mi fikri olan lutfen
Ikranurhtc Glsm95 birleri ağrıyor olabilir mi agliyor mu uyanırken kızım 6 aylık iste benimde oda bazen öyle oluyor hatta bu gece öyleydi sabahı zor ettik dışının biri patladı biri patlamadı ondan heralde bizim