Babyluna kızım 2 yaşını doldurdu ama geceleri mama içmek istiyor tok olsa bile nasıl bıraktırabilirim azaltarak vermeyi denedim yok ayran yaptım yok yani bırakmıyor ağlıyor konuşuyorum seviyorum napıcam yardım edermisiniz
endoplazmikretikulumiste Babyluna ya aynı meme bıraktırmak gibi bizimki 29 aylık oldu hala yatmadan 210 cc yi içmeden yatmaz Allah İçin oda rutinin içinde olduğundan uyumasını kolaylaştırıyor ama napıcam bilmiyorum
Hobbalayarim Babyluna süte karşı değilsen ev yapımı bisküvi ile tatlandırıp biberonla verebilirsin. Bizim doktorumuz da ek gıdayı çok güzel yiyip kilo aldığı için 1 yaştan sonra mamayı bıraktıracak. Ben süt kullanacağım.
livanurvealpinannesi61 Babyluna benim oğlum 7 de akşam yemeği yiyor uyumadan mama içiyor 240 ml tok olsa içmez içse bile kusar biraz fazla yemek yesin kusuyor aşırı
Buglem22 Babyluna keske benim kizimda mama içse oldu olasili ne mamayı nede biberonu sevmedi peki pınarın falan devam sütleri var bulabilirsen içiminkini aliyordum 1yaş üstü devam sütü tabi benim kızım 2hafta 90cc zorla içti artık onuda içmiyor 😔
Hobbalayarim endoplazmikretikulumiste mama fiyatları gerçekten çok çok fazla. Ben 1. Yaştan sonra bırakacağım doktor ek gıdadan dolayı kilosu çok iyi güzel yiyor artık mamayı azaltalım dedi. Ben süt kullanacağım ev yapımı bisküvi ile tatlandırıp vercem valla zaten mamaların 1 yaştan sonra besin değeri çok düşüyor
Babyluna endoplazmikretikulumiste uykuda 3 defa uyanıyor şart gibi tam 3 ve dün çok içtiği için kustu yatmadan pizza istedi onunda etkisi var ama yani artk yoruldum 5 aylıkken memeyi bıraktı
Elif93 endoplazmikretikulumiste merhaba acaba bir çözüm buldunuz mu bende aynı sizin durumunuzdayım ya
Babyluna Hobbalayarim maalesef süt bağırdak florasnı bozup daha cabuk hastalanmalara yol açıyor düşünmüyorum
endoplazmikretikulumiste Babyluna uyanınca inceltilmiş kefir filan versen yada badem sütü filan demedin mi hiç mesela uyandıkça su verenler var
Hobbalayarim Babyluna ya bende süt kullanmışım ama hastane de serum taktirdigim 2-3 defadır oda regl sancısından. Hiç hasta olmam. O zaman yoğurt peynir de zararlı olması lazım ham madde süt zaten anlam veremiyorum
livanurvealpinannesi61 Hobbalayarim sütü direk vermek zararlı fermente halini vermek zararlı değildir biraz araştırın yoğurt peynir kefir ayran sütün fermente halidir ve kemik gelişimi için çok faydalı.