mrvdmlh 2 kez topuk kanı verdik bugun saglık ocagından aradılar 1 deger riskliymiş 3.tekrar için gelin dediler korktuk haliyle böyle bir durum yasayan var mı? Bazen bebek emdikçe degerlerin düzelebildiğini söyledi hemşire 3.de sonuç düzelir mi?
silaa66 mrvdmlh bana hemşire şey demişti eğer seni 3. kez cagırırsam korkma bazen yolda zedeleniyor yanlış sonuc verebiliyor demişti o yuzden korkma ver hayırlısıyla bişey çıkmaz ınsallah
Lalalac Bizden de istendi Ths yüksek gelmiş ikinciye aldılar çok şükür temiz çıktı çok sık yaşanılan bir durummuş böyle hatalar oluyormuş. İnşallah sizin de öyledir
mrvdmlh Melike071707 gecmiş olsun bende bugün götürdüm tekrar kan verdik bakalım insallah bir sıkıntı cıkmaz
Lalalac Değerin ne değeri olduğunu sorun. Bize tsh diyince kendi doktorumuza gittik hemen bir kan aldı kendi baktı sorun yok dedi sonradan da gerçekten sorun çıkmadı boşuna beklemeyelim biz de bakalım demişti doktorumuz daha erken tedaviye başlarız diye.
mrvdmlh Lalalac bizim ilk verdiğimiz topuk kanını yanlış almışlar sanırım kabul olmamış 2.ye verdiğimizde 2 olması gereken deger 2.1 çıkmış karsılastıracak bir deger olmadıgı icin bi risk var mı yok mu emin olamamışlar o yüzden tekrar istemişler bakalım verdik bugun kanı birkaç güne arayıp soracağım bende
Melike071707 mrvdmlh 2.1 ise sorun yoktur bence cümkü en az 17-18 çıkıyor oğlumda 2.1 çıkmış beslenınce düşmüş ben ayrı şekilde metabolizmaya götürdüm emin olmak içim kzımdan dolayı