kayra52 ben sırf bu yüzden kaynanamla kocamla etrafımla bir kavgalar etmişim… Bu çocuk aç bu çocuk doymuyor! En son çıkardım memeye suratlarına bi fışkırttım sütü. Çünkü doktora gittim 2 günde doğduğu kiloya geri dönmüştü normalde 1 hafta falan olması gerekiyomuş. Doktor maşallah annesş ne güzel beslemişsin dedi ama etrafım bunu asla anlamadı. Kaç doktora sordum dedi ki emzir o sadece emmek değil seni ve kokunu istiyor, dünyaya geldi korkuyor istedikçe emzir emme refleksi kuvvetli dedi. Bende dediklerini yaptım zamanla düzene oturttu şimdi 3 aylık 1.5-2 saat falan dayanıyor. Geceleri 5-6saat emmeden yatıyor mesela. Evet bu durum çok zorluyor biliyorum ama inan ki kimseyi dinleme aç falan değil korkuyor seni istiyor annesi… Birde ben tomme tippee nin anne ucuna benzeyen emziğini aldım oda baya rahatlık sağladı bana. Sadece ucu değil diğer kısmıda silikon oğlum o yüzden benim memem sanmıştı onu ve hemen tutup beni bi süre rahat bırakıyordu ama tabi yine de bana ihtiyacı olup ağladığı oluyordu