Sevilay-Keles Arkadaşlar sabah 04.40 hala uyuyamadım 3,5 aylık bebeğim inatla yüz üstü dönüyor ben düzeltiyorum o dönüyor hayır birde kafasını yatağa gömüyor resmen kafayı yemek üzereyim ne yapacağım çok korkuyorum 🫤
rRabiadDoruk Sevilay-Keles canım ben sağ yada sol yana yatırıp yan dönmesin diye bir şey sıkıştırırdım genelde yastık vs.şimdi kolunu vuruyor beşiği diye koyuyorum mecbur
Asyabuse Canım benimkide yüzüstü uyuyor ama kafasını yan çeviriyor o yüzden bişey diyemeyeceğim yan çevirmesine rağmen ilk 2-3 gün uyumamıştım 😔
Sevilay-Keles Asyabuse benimki çevirmiyorda çevirebiliyor aslında ama anlamiyorum acaba nefes alamadığının bilincinde mi değil ? Bu aylarda bebeklerde bu bilinç olmuyor sanırım
Sevilay-Keles rRabiadDoruk Ya benim kız 3,5 aylık ama deli hareketli beşiğinde hiç bir şey yok üstünü bile örtemiyorum anında ağzına yüzünee çekiyor tüm gece götü durmuyor zaten yastıkta koysam nefes alamaz yüzü kapanır bir şey olur diye kıyamıyorum of kafayi yiyeceğim galiba
Ozerbusra Sevilay-Keles reflu yatagi alabilirsiniz. Ben ilk gunden beri kullaniyorum. Amacina uygun almistim ama suan kenarlari oldugu ve egimli oldugu icin donemiyor bizimkide ters donuyor ama reflu yataginda donemedi bi gorsellerden bak istersen