Sevilay-Keles Fahriye1987 Günlük duş aldırıyor musunuz havalar çok sıcak zaten her gün duş yaptırın ve biz bebek süngeriyle kulak arkalarını keseliyoruz ki kalıp tutmasın bu şekilde ama sizinki maalesef ki tutmuş o yüzden bir yağ sürün bekleyin yumuşasın sonra bir duş aldırın
Mum22 Bebe yağı sürün ara ara geçmediği takdirde çok fazla kaşıntı olursa cildiyeye götürmenizi tavsiye ederim egzama veya alerjik bünyeye sahip de olabiliyorlar.
Gulnazz Benim oğlumda da aynı durum. cildi kuru hergün losyon sür demişti doktor sürüyorum tüm vücuduna sık sık da duş aldırıyorum ama sürekli oluyor . yaz çocuğu büyütmek ne zormuş 🥲
Uzayyy Doktor egzama dedi bu durum için . Mustelanın stelatopia serisini kullanmamızı istedi . Nemlendirici . Her duştan sonra tüm vücudu nemlendirmemiz gerekiyormuş.
Aynur-372 Canım konak o mustelanın şampuanıyla yıkadım günlük Veya gün aşırı şekilde elimle bazen bazen de sünger ile ovalayıp 3-4 yıkama da tertemiz oldu bir daha çıkmadı aaa bir kere de konak tarağıyla hafif hafif duşta fıröaladım