nrsly Kızlar 5 aylık bebeğimde aniden şiddetli öksürük başladı , grip gibi değil burnu falan tıkalı değil sadece öksürüyor , nasıl geçirebilirim
-erCansu- nrsly bence doktora gotur ilerlemeden 😓 kucukte ya hani ek gidaylada cozuleblck gbi degil sanki
Sey nrsly öksürük ciğerine iner çok acil doktora git bilmişlik olarak demiyorum yaşadımm çok zor atlattık
Kubra6095 nrsly https://www.instagram.com/p/B47_CZdnqFo/?igshid=gsxm9u1o2yhm Şimdi okudum bende bu yazıyı belki işe yarar canım çok geçmiş olsun
-erCansu- nrsly sey dene zeytinyagi sur gogsune sirtina havluyuda ılıt koy canım ihlamur ver bi iki cay kasigi dicem ama ben 6. Ayini doldurmadan hic bisi vermemistim
Bebeminnie nrsly balgamlı öksürüğü kesmek iyi değil ciğerlerine iner balgam, sğee kuru öksürükse ıhlamur içirebilirsn yarım çay kaşığı pekmez karıştırarak
nrsly -erCansu- biz ek gıdaya başladık doktorumuzun önerisi ile , ılık mendil ve göğüs balsamı uygulayacağım bakalım
nrsly Bebeminnie balgamlı değil kuru bir öksürük , çok sık değil bugün sadece iki üç defa öksürdü ama şiddetli Kuru bir öksürüktü
-erCansu- nrsly cokgecmis olsun bende sonu yogun bakimla biten igrenc bi tecrube yasamistim oyuzden cok korkuyorum boyle seylerden
-erCansu- nrsly gripli birinden virus kapmis tabi kcuuk oldugu icin balgam direk cigerlere dolmustu 😓bi günde hemde cok korkunxta Allah kimseye yasatmasin
Onedroplove nrsly Çok geçmiş olsun tavsiyem doktora götürün oğlumun burnu akmaya başladı hapşırıyordu hemen götürdük çünkü Evde bebeklere çok yapılacak bir şey Yok ciğerlere inerse bu sefer antibiyotik kullanmak zorunda kalabilirsiniz
MustafaninAnnesi Bence yarini beklemeyin uyudugunda da hırıltılı ses geliyorsa hemen hastaneye goturun bronsiolit olabilir ben ertesi gun gotururm demistim gece yarisi gitmek zorunda kalmistik
nrsly MustafaninAnnesi o kadar ağır bir tablomuz yok hırıltı balgam ateş vs , sadece bir kaç öksürük vardı