SacmalamaEngin ben cocugklugumdan bu yana gördüğüm rüyaları unutmam şuan 29 yaşındayım anladım ki rüyamda gördüğüm her sahne bir yapboz parçası gibi kısa kesitler görüyorum ve bunu günlük hayatımda aaaa ben bu evi bı kişiyi ruyamda görmüştüm diyorum hep dejavu sanmıştım ama rüyamda gordulerimmiş meğerse eşimi gördüm tasimdigimiz evi bekarken yanımda iki ufak kız goruyorudm şuan iki kızım var art arda oldular megersem benim kixlarimmiş rüyalarım bana gelecegimi geçmişimi gosteriyor çocukluğumu dedemin ben 3 yaşındayken beni götürdüğü pazarı görüyordum gelecekle alakalı rüyalar görüyorum mesela bir yerde deprem sel cinayet gündemle alakalı seyelri görüyorum gerçekleşiyor şuan 40 yaşlarımda başka bir eve geçeceğimi çok iyi yerlere geleceğimi görüyorum ama sanki eşime bişey oluyor hayatımda olmuyor .
Rüyamda ne gorduysem sabah çok saçma imkansız bu dedim aradan yıllar geçti hepsi gerçekleşti gerçekten imkansız diye bir şey yok bu hayyatta kalbini temiz dilini temiz tuttukca bedenin zihnin sana rehber oluyor cocukken hep astral seyahat yaptığımı hatırliyorum damdan atliyordum evin etrafında dolaniyordum merak ettiğim herşeyi niyet ediuorum yatıyorum rüyama geliyor olaylarla ilgili bilgiler şuan kendimi keşfediyorum kimi görsem rüyamda ertesi gün onunla ilgili olaylar duyuyorum yada o ksiiyi görüyorum birine anlatınca deli diuorlar bana çok yalnız hissediyorum kendimi deprem olacak böyle olacak diyince herkes bana deli gibi bakıyor o yüzden anlatmıyorum