espalp Yigitin_Annesi ben her seferinde farklı marka alıyorum bilerek. Ebebek’in kendi markası yenidoğan erkek bebekler için olanını çok beğenmiştim. Şimdi sleepy sensitive almıştım ondan da çok memnunum 🙏🏻
Aysnrplt Yigitin_Annesi paketten mi kaynaklı bilemem ama aldığımda unibaby nin kokusu bana ağır gelmişti tuhaf bir kokusu vardı şimdi tekrar sleepy aldım koku yok
Dragonlarimm Yigitin_Annesi dalinin yeni doğan ıslak mendilini kullanmanı öneririm. İnstagramda mühendisin oğlu diye bir satfa var içeriklerini inceleyip en iyilerini paylaşıyor
Hande2204 Yigitin_Annesi sleepy sensitive hem fiyat olarak uygun hemde cok memnunum sari paketli olan kokusuda cok guzel
Cikomel Yigitin_Annesi uni baby içeriğini değiştirmiş bakıyorum eski kalan paketlerinden bulursam alıyorum yoksa bende bir arayış içindeyim en son sleepy ve minies aldım bakalım sorun çıkmazsa ( pişik falan olmazsa) onlarla devam edeceğim
Sarisin Yigitin_Annesi sleepy natural yenidoğan kullanıyorum çok memnunum, komili yenidoğan, uni baby yenidoğan ve dalin yenidoğan da güzel
Sarisin Cikomel ben de indirimden sleepy aldım o bitsin miniesi denicem migros avantajlı oluyo bebe money falan var en azından 😊
CZB Yigitin_Annesi ınstagramda mühendisinoglu adli biri var onu takip edin derim bir çok ürünün özelliğini inceliyor ve paylaşıyor onunda 2 yaşlarında oğlu var bende omun incelemesi sonucunda bebeland kullanıyorum gayet memnunum