Aysb Merhaba kızlarrr. 14 aylık oğlum var. Akülü araba almayı düşünüyorum bu hafta. Sizce akülü araba kullanışlı mı alınmalı mı ne zamana kadar kullanabiliriz. Daha önce kullanıp memnun olan veya olmayanlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Benisahtesevme2 Aysb bızım var çok memnunuz bır yasından berı kullanıyor suan üç yaşında biraz daha bılınclenınce kendi de sürecektir boş yerlerde surebılıyor ama sehır ıcınde guvenemem 😂
selinsayin Aysb bizde almayı düşündük, sonra ya sevmezse diye de düşündük. bu yüzden biraz büyüdüğünde bindireceğim beğenirse alacağız. kendi arabamın aynısından almak istiyorum bulursam😁
Bal38 Aysb bizde almayı düşünüyorduk bu sene 1 yaşına gireli 1 hafta oldu ama erteledim seneye kadar burda parkta bindiriyorum ücretli 5 dakkası dolmadan sıkılıyor zaten ne kaldı kışa alsak 1 ay sonra kış gelecek kaldıracaz en iyisi seneye almak hem o zamana kadar iyice büyür kendi sürmeyi ögrenir 😊
Kuzeymomss Aysb Benim oğlum da 15 aylık 10 aylıkken falan aldık çok seviyor. Ben çıkaramıyorum ağır olduğu için eşim çıkarıyor dışarıya bazende evde kullanıyoruz. Çocuktan çocuğa değişir tabi ama oğlum çok seviyor
Aysb Bal38 aa ne güzel ücretli bulsam bindiririm bende çok merak ediyorum sever mi diye. Hep aklımdaydı bugün parkta o kadar çok akülü araba gördüm ki çok heveslendim 😄 aslında bende yaz bitiyor neredeyse diye düşündüm ama kesin alacaksam şimdiden almak istiyorum şu an bile kaliteli bir akülü ne kadar pahalı seneye düşünemiyorum bile
Bal38 Aysb evet pahalılık açısından iyi olur almanız benim istediğim model 6 bin şuan seneye ne olur bilemiyorum. Benimki ilk hevesleniyor eliyle gösterip ağlıyo binincede inmek istiyor. 😅😅 hemen hemen her parka gittigimizde bindiriyoruz bi tek bugün gidemedik parka oda eşim çalışıyor suan akşam 10 gibi gitti işe 2 saate gelir diye umuyorum 😅😅 bizim evin oralarda parkta yokta annemin burdayız burdaki parkta oluyor çesit çesit araba
DarkSwan Aysb Kızıma 1 yaşında dedesi doğum günü hediyesi olarak aldı. Kullanıyoruz ara ara. Kızım çok severek biniyor, 1 saate yakın oturuyor, bizde sahilde turluyoruz iyi oluyor.
uykusuzhergece_ Aysb bizde aldık geçen hafta.Kızım asla binmiyor.Hatta korkuyor arabayı çalıştırınca.Büyüyünce sever inşallah. Aslında daha erken bence ama seneye zam gelir diye aldık.😊
Smy3203856 Aysb 12 aylıkken aldık 19 aylık oldu hala sevmiyor ve binmiyor cok nadir içine oturup müziklerini açıyor inşallah bigün sever diye bekliyoruz 😂
BuzluKahve Aysb 1,5 yaşında aldık sevmedi. Şimdi 2,5 yaşında kendisi kullanıyor. Ama bizim araba oldukça büyük, bagaja sığmıyor o yüzden sadece yazın yazlıkta kullanıyor. Küçük bir şey almanızı tavsiye ederim.