Yorgunanne00 Daha 26 yaşındayım ve maalesef ki doğumdan sonra berbat bir hale geldim 114 kiloyum buna bi dur deme vaktim geldide geçiyor motive olmaya çok ihtiyacım var fikirlerinize açığım kızlar ❤️
Sadecebiriiii Yorgunanne00 bende 23 yasındayım 95 kiloyum sanırım daha tartılmadım 2 gün önce diyete başladım tek öğün besleniyorum ben tek öğünle 110 dan 88 e düşmüştüm ama gene aldım
Smy3203856 Yorgunanne00 düzenli beslenme tek yolu ilk doğumumdan sonra 90 kiloydum 3-4 ayda düzenli beslenerek 69 a düştüm 3 ay once tekrar doğum yaptım şuan 71 kiloyum sağlıklı verinve kiloyu geri almıyorsunuz 2-3 hafta sobra tekrar baslayıp bi 10 kilı daha vermeyi hedefliyorum
Prensesminik42 Yorgunanne00 24 yaş bnde hipotroid var metolizmam yavaş. Çalışıyor ve kilo veremiyorum 3yaş kızım 78kiloyum birde sezaryen oldum göbek kaldı Bi kaç diyet denedim yapamadım sürdüm edim 15gün yaptım 1kilo verdim *tarçın +kahve içtim fayda etmedi şimdi zencefil +zerdaçal+limon +yogurt kürü deniycemm biberiye çayı deniycemm inşallah veririm ya
Busragokceberra Yorgunanne00 Ben antalyadayim canım akşam üstü çık bir saat yürü ben öyle yapıyorum evde egzersiz ve Leslie yapıyorum ayrıca spora gidiyorum.16 kilo verdim.Ekmek,makarna, pirinç,bulgur, şeker,kuruyemiş yemedim.Bol su ve yeşil çay
Nursahmetyusufaras00 Meraba canım yaşın küçük tabii kilon fazla ve zararlı.Vaktn varsa biraz akşamları yürüyüş dene derim .Gündüz çocukla çık dolaş bol. Su içmek lazım.Bebde doğum kilom kaldı bitkisel zayflama çayı aldım gelcek bamya tohumu .bak istersen .Bogazi tutarak keserek de veririz aslında 😊😊😊
Yorgunanne00 Nursahmetyusufaras00 Antalya sıcağında akşam bile dışarı çıkılmıyor onun yerine evde zumba leslie yapayım diyorum YouTube dan bakarak sizce faydası olur mu
Sadecebiriiii Yorgunanne00 ilk başlrda çok zorlandım ama alışmıstım bünyeden bünyeye değişiyo Ben öğlen 1 gibi yiyodum
Krkynaleyna Yorgunanne00 Sürdürülebilir bir şey yapın. Hayatınızın sonuna kadar tek öğün beslenmeyecekseniz verdiğiniz kiloları geri alırsınız
Yorgunanne00 Sadecebiriiii bende aslında bugün 1 haşlanmış yumurta ile ekmeksiz kahvaltı yaptım öğlen 1 kepçe çorba içtim akşam da yemek yemedim inşallah bu sefer başarabilirim
blackpink Deletedmom_65 akşam belli saaten sonra yemeerek pilav makarna tatlı ekmek keserek vericeğin kiloları verip porsiyon kontrolüyle hayatına tekrar sokabilirsin
Yorgunanne00 Busragokceberra bugünden itibaren oğlumu da alıp parktaki spor aletlerinde spor yapmaya karar verdim hareket olur en azından siz nerede oturuyorsunuz
evva17_ Ben aralıklı oruçla verdim kilo. Aç kalmadan kendini kısıtlamadan en güzeli bence. Kedine uygun bir saat belirleyip o saatte besleniyorsun sadece. Mesela ben 16 saatlik açlık olanı seçtim bana en uygun oydu. Öğlen 12 den akşam sekize kadar yiyebiliyorsunuz. Ben biraz yediklerime de dikkat etmiştim yaparken 3 ayda 18 kilo vermiştim.
Busragokceberra Yorgunanne00 Normalde kültürde oturuyorum ama şuan eşim olmadığı için anneme geldim varsaktayiz