Cemile019 Nuriye-kandemir Hatırlamıyorum canim ama 60 li bir rakam yazıyordu sanki ama sorun yok normal demislerdi
Nuriye-kandemir Abdisumeyye bana 1 ay sonra kontrole gel dediler bişey uygulamana gerek yok dedi bende çift bez falan takmadım ama geçen tekrar girdi sag kalça geri kalmış bandaj takıyoz ama bebişimde bende hiç memnun değiliz bu durumdan zormuş allah yardımcjmız olsun
Nuriye-kandemir Ozamn 60 üstü normal mi oluyor acaba sol 60 sag 58 bebeğime bandaj verdiler 3 hafta kullanması gerekiyor muş içinde hiç rahat değil
Abdisumeyye Nuriye-kandemir inşallah düzelir cnim kaç aylik bebiş kışındi bizimki allahim yardımcımız olsun canim benim geçer bu günleride
Nuriye-kandemir Abdisumeyye geçer allahın izniyle de biz anneler çabucak geçsin acı çekmesin istiyoruz
rabiaydncm bizimde sol kalça oturmamıştı 1 ay çift bez uyguladk erken doğumdan olabilir dedi 2.ayına kadar sağ-65 sol-58 di 3 bucuk aylk suan bugün tekrar cektirdik düzelmiş çok şükür sağ-67 sol -63 olmuş ama her ihtimale karsı ortopediye götürmeyi düşünüyorum
Nuriye-kandemir Solda sıkıntı yok sag 59 çıktı bandaj takıldı inşallah düzelir bandaj hiç iyi bişe değil canımız sıkkın böyle😔
Nuriye-kandemir 2 aylıkken çekti sag kalça geçmedi 1 ay sonraya gün attılar herhangi bir işleme gerek yok dedi 1 ay sonra gelmeniz yeterli dediler 3 buçuk aylıkken çekildi yine sag geçemdi pavlik bandaj taktılar