Kevserakb Bebeğim çok huysuz 4 aylık bir kaç çay kaşığı rezene çayı verdim kullanan var mı bazıları çok zararlı diyor bazıları rahatlayır diyor anlamadım
Sinirlimom Kevserakb yani süreklilik gerektirir tabi zarar için de verme yani bence bir sürü araştırmalar yapıldı zararlı olduğunu söylüyor dr
Umuteylem Kevserakb eskiden rezene yi onerirlerdi şimdi hocbisi eskisi gibi hakiki değil ben kullandım bı hafta boyunca içtim çay kaşığı kadar bebeğime de verdim çok ağlıyordu bıraktım hemen hiç memnun kalmadım zaten şuan doktorlar bile önermiyor tavsiye etmem hiç memnun kalmadım
Kevserakb Umuteylem evet eskiden gaz sancısına huysuzluğa uykusuzluğa kullanıyorlardı şimdi her yerde vermeyin diyor
Kevserakb Sinirlimom evet zararlı diyorlar ama eskiden hep içiriyorlarmış bize ben de denemek istedim aşırı huysuz diyerekten
Kevserakb Sinirlimom hiç deme ek gıdaya başla biz tattırırdık diyorlar nelerle mücadele ediyorum 5. Ay tamamlanmadan daha
Sinirlimom Kevserakb kesin ve net dur. Ben dedim ki benim verdiğim yiyeceği bile bana sormadan vermiyosunuz. Ben demeden bir şey vermiyorsunjz su hariç. Böyle dememe rağmen kaşınanlar oldu bende kaşıdım. Böyle sert durmazsan kafasına göre takılırlar
Kevserakb Sinirlimom ben kırmak istemiyorum işte anne ve kayınvalidelere bir şey denilince unutmuyorlar.. su veriyor musun sen
Sinirlimom Kevserakb unutmasınlar, benim çocuğum onların hevesinden daha önemli. 1 yaşında benim oğlum şuan, 6. Ayından itibaren içtiği kadar verdim. Dr ne diyosa ve annelik vicdanım ne diyosa ona göre davranıyorum yani