Ecmeliq Genelde 2. Ay aşısının ateş yaptığı bebişlerde 4. Ay aşısı da ateşli olur diyorlar. Bizim 2. Ay aşımız 39 derecelere ulaşam ateş yapmıştı nerdeyse. Yarın aşı günü stres bastı şimdiden😪 biz de 2. Ayda çok ateşlendik ama 4. Ay aşısı çok sıkıntı yapmadı diyen var mııı 🥹
eez Ecmeliq 2. Ay aşısının aynısı 4. Ay aşısı da o yüzden malesef ateş yapar sizde :( iyi düşünelim olmasin.. Biz bugün olduk
-Sare32- Ecmeliq 2 ay aşısında ateşlenmedik az huysuzluk vardı tek inşallah 4. Ay da iyi geçer🙏 inşallah sizinde bir şey olmaz🙏🙏
Elfzmra Ecmeliq gitmeden çay kaşığı ilacını verip götürün sağlık ocağındakiler öyle söyledi bilmiyordum bi dahakine öyle yapıp götürecem
Ecmeliq eez verem aşısı bu sefer yok diye belki çok ateş yapmaz demiştim🥲 inşallah yapmaz. Siz de durumlar nasıl şu an
Cnsadl 11 de bizimde şimdiden stresi beni bastı hastalandıkta onu geçirmeye çalışıyorum muhtemelen tam geçicek aşı gelicek yine stres yine üzüntü vallah içim acıyor artık anne olmak çok zor🥹
Elfzmra Ecmeliq herkes önermiyor olabilir 2 sağlık ocağına gittim 2 side aynı şeyi söyledi ailemden herkeste öyle yapıp götürmüş daha iyi olduğu söylendi
Mhdbtl--- @“Ecmeliq”#bende şimdiden düşünüyorum ikinci ay çok zor geçti 4 saatte bir ağrı kesici verdim ateşten
Ecmeliq SedaOktenzbier Biz olduk bakalım. Geçen sabah 9 gibi olmultık akşam 7-8 gibi ateş çıkmaya başlamıştı. Bugün 4’te olduk. Henüz çok ateşi çıkmadı ama ağrısı var ağlayarak uyanıyor. İnşallah rahat eder, inşallah biz de siz de rahat atlatırız
Aybuke014 Ecmeliq bizim 2 . Ayda olmuştu ateş ama çok şükür 4. ayda olmadı daha cuma günü yaptırdık yalnız çok mız mız oldu