muratnannsi BarlasMomm Allah Allah Bemmki de asla jilet vurma ben köklerini zayflatirken sen jiletle guclendurrsen asla dökülmez dedi .umarm benmde dokulme olur. Ne zaman başladı oeki 1 hafta oldu hala dokulme yok heryerm cikti asiri rahatsz oluyorm
BarlasMomm muratnannsi bir haftaya dokulmeye baslar ya. Kac seans anlastiniz siz. Benim son 2 seansim kaldi vucudum toplamda %70 oranda dokuldu. Cikanlarda belli olmuyor ince tuy gibi
muratnannsi BarlasMomm 8 seans canm .ilk d Seansa gittim dökülcek dedi ama daha başlamadı ve baya baya tuyum var asiri rahatsz oldm
BarlasMomm muratnannsi bende cok tuyluyum baslar yavastan dokulmeye ama kese ve vucut peelingi yapin ben haftada bir yaptim bunlari etki etti
carpediem___ BarlasMomm normal ipek kese mi kabak kese mi birde kimisi ıslakken öneriyor kimisi kuru kese daha çabuk etki eder diyor siz hangi şekilde faydasını gördünüz acaba
carpediem___ muratnannsi makinanın ucu dişli taraklı gibi mi yuvarlak olan mı banada makina denildi ama 2 çeşit var hangisinden bilemedim bişey de söylemediler biraz deri üstünde kıl kalması gerekiyor mu sıyırır gibi deri üstü sıfır mı olması lazım
BarlasMomm carpediem___ ben ikisinide kullandim ama kabak kese daha iyi bence islatip kopukluyorum o sekilde yapiyorum yoksa cok can yakar ya lazer yapan kadinda oyle dedi ben islak kopuklu kabak kese kullaniyorum memnunum
ZmrNsa09 carpediem___ önce ten rengine ve kıl durumuna bakip baslattilar beni ilk alexandre ile basladm bikac seans killarm azalmaya ve cansizlasmaya baslayinca buz lazere gecirdiler..yani kisinin istegine bagli degildi kil durumuna gore ve ten rengine gore hareket edildi
ZmrNsa09 carpediem___ 14 seans aldm toplamda ama tamamen ne olursa olsun gitmiyo killar cok seyrek bi sekilde cansiz yine oluyo ara ara eldivenle hem genital hem koltuk alti temizliyorm bacaga hic dokunmuyorum ama ara ara killar var cansiz ve seyrek göze batmicak sekilde kapali da oldugm icin hic dokunmuyorm bacaklarima yakindan incelersen ara ara gorursun ama 😃
bebiskoooo carpediem___ uzamasını çok beklemedim yani çakmasını kıl kökü oluştukça gittim ve tamamen döküldü canım azalma incelme çok oldu 5. Seansıma kadar sadece bikinimde çok az vardı oda döküldü hiç kalmadı şükür 50-60 güne bir gitmeye çalışacağım
bebitonunannesi_ bebiskoooo buz lazere gidiyorum ilk defa işte bugün gittim bikini bölgesi çok acıdı yaptırmadım orayı , nasıl yapcam çok acıyor şimdiye kadar jilet vurdum o bölgeye ondan aciyor herhalde napcan bilmiyorum yakınlaştırdigimda bile yanıyor
bebiskoooo bebitonunannesi_ ben soğuk üflemeye gittim buz lazerin acısını bilemem ama zaten ilk seans ta açıyor sonrası acıma olmuyor zaten acıma en fazla bir dk sonra geçiyor eğer geçmezse yüksek ısıda yapılıyordur yanma olur o yüzden çok acır
Ecenin_annesiii carpediem___ ben de 6 ay kadar bir süre yaptırdım robotx cihaz kullanıyorlardı acı özel bölge de çok hissediyordum onun haricinde pek hissedilmiyordu memnundum azalma da oldu. Lazere gitmeden tras makinesi ile.kisaltiyordum yani bana asla jiletle alma demislerdi makine kullan demislerdi. Sonrasında birkaç saat duş almiyordum cilt tahris olmasin diye
bebiskoooo bebitonunannesi_ alla alla o jeli mi az sürüyor acaba anlamadım bence en iyisi soğuk üfleme hem daha çok etkili