PonciKom Babyboys cpcuktan cocuga farkedıyor ben devamlo kullanıyorum kızım 5 ay 1000 kılo aldı devamlı 6 aylıkken 8600 dü kılosu smdı 8 ayll daha tartmadım ama kilo iyi aldırıyordu ama bebekten bebege farkedıyor benceee
Babyboys S_D netten baktım ama kaşık mamasında sorun olmuş sanırım. anladığım kadarıyla kullananda yok ben de kullanmayacağım
S_D Babyboys yani tam hatırlayamadım bende. Ama almak istediğiniz mamaları netten sipariş edebilirsiniz ertesi gün yada max 2 günde elinize ulaşır 👍
Guldas Bebivita toplatıldı, yasaklı madde bulundu içerisinde zaten iyi değil glikoz şurubu falan ne ararsan var içerisinde. Uygun fiyatlı mamalardan en iyisi bebelac. İnternetten alın.
Gokceninannesiiyim Guldas bebebivitanın sadece çilekli kaşık maması toplatıldı. Mamalar hala reyonlarda yanlış bilgi olmasın.
yaseminkarakurt Canım aptamil bebelac her yerde var aksine bebivita az yerde satılıyor onu bulduysan diğerlerini de bulursun, iyi mama değil bebivita
fatma1965 bebevita içerik olarak kaliteli bir mama değil canım. sen normalde hangi mamayı kullanıyorsun?
Didemm91 Babyboys ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama yorumları okuyunca korktum araştırarak başlamıştım annelerin geneli kullanıyor ve beğeniyordu şaşırdım doğrusu