Gunduz47 Merhabalar kızlar İstanbul’da oturuyoruz yakın güzel pahali olmayan bir tatil yeri bakıyoruz gidip memnun olan var mı
Busbus03 Gunduz47 dedemotel yazın Google 1000 yl günlük sadece tek odalı ama denize 0 harika bir yer bir arayıp sorun yer varsa hem bebeğinizi odada bırakıp sahilde oturabilceğiniz bir yer
Aylaayla Gunduz47 evet otelde kaldık ama biz erken rezervasyon yaptırmıştık denize sıfır ve büyük bir oteldi çocuk dostu oteldi dört yetişkin bir çocuk 43 bin lira ödemistik ultra herşey dahil
Usnac1995 Gunduz47 Salda gölü, Pamukkale, Efes, Kuşadası, Alaçatı yaptık. Herşey dahil 10.000 tl çıktı cebimizden 😂 3 gece konaklamış olduk
sadekahve_bitter Gunduz47 bayramda Antalya’ya gittik Eylülün ilk haftası gibi Balkanlar düşünüyoruz bakalım tabi uygun ayarlayabilitsek 🤲🏼
Marianne Gunduz47 daha gitmedik, sonbahar Özbekistan’a gideceğiz, ben tek başıma Paris’e gideceğim sonrasında 🙂
Liya01 Gunduz47 1.5 ay önce almıştık paket halinde Antalya Belek’te otele herşey dahil 4 gece 5 gün 23 bin uçak bileti gidiş dönüş transfer bide
prensprensesannesi__ Gunduz47 bu yıl bütün hoteller uçmuş gecen yıl 14 bın e oha diyen ben bu yıl 56 yı gördüm😀