metinmerve Birkaç çeşit emzik deniyorum bebeğim 15 günlük olduğundan beri, Bir türlü kabul ettiremedim. Öneriniz taktiğiniz var mı??🥲🥲 yoksa benden hiç ayrılmıyor uykusunda dilini ve elini emiyor.
Cady metinmerve benim bebeğime hastaneden itibaren Philips avent emzik verdim ancak tutmadı. Tutmuyor diye bibs aldım o da çok büyük geldi tutmadı. Sonra 1 ayı geçince tekrar şansımı deneyim dedim aventi verdim tuttu. O günden sonra emdi şükür. Size tavsiyem pes etmeyin almadiginda tekrar tekrar verin. Ben gece boyu beşik başı bekledigimi bilirim.ben verirdim kızım atardı ağzından ama şimdi tutuyor sadece çok ağladığı zamanlarda emzik almıyor.
Yagmur_24 metinmerve benim bebeğim 3.5 aydan sonra tuttu emzik o yzden deneyin ama üzülmeyin tutacak eninde sonunda
Hayalannee metinmerve benim kızıma her gün denedim. Hep öğürdü tutmadı asla. 5 aylıkken uyku eğitimine başladık. Geceleri uyandığında emzirmeden uyutabileyim diye emzik verdim tuttu. Uykuluyken fark etmedi emziği. Uykusunda vere vere alıştı sonra. Sizde uykuluyken deneyin isterseniz
metinmerve Hayalannee öyle yapmaya çalışıyorum şimdi. Bazen baya ağlıyor ama uyku saatindeyse zorlada olsa tutuyor bende kucağımda pıtpıt yaparak sakinleştirmeye çalışıyorum. Her evresi çok güzel ama baya meşakkatli bir yolculukmuş
Meryodnc metinmerve canım şekerli suya batırıp verebilirsin. Yada kendi sütünü damlatıp verebilirsin. Bizde böyle alıştırdık sürekli böğürüp duruyordu emzik verdiğimde sanki büyük geliyormuş gibi ama istemediğinden yapıyormuş. Şekerli su ile hemen kaptı bizimki. Emzik we baby damaklı
Meryodnc Meryodnc bide memede uykuya derin daldıgı an sanki meme varmış gbi ağzına tıkıp memeyi ckarıyodum boyle boyle alıştı 1 aylığız ama çok rahat ettim
Nisay metinmerve Chicco, bibs, tommee tippee hiç birini tutmadı inatla avent almamıştım en son çare avent aldım ve tek seferde tuttu gerçekten önerebilirim.
metinmerve Nisay benimde ilk aldığım avent tı pek hoşlanmadı ondan, bizde bibs i biraz verebildik. Her bebek farklı işte🙈
Nisay metinmerve gerçekten öyle ya ama diğerlerinde de mesela öğürüyordu aradan zaman geçmişti 1 aylık olmuştu aventi verdiğimde belki diğerlerine devam etsem tutacaktı yine