Buket57 Kızlar rota aşısı 1.doz yaptırıcaz perşembe günü kızıma,eczanede sipariş verdim bugün 1396 tl olmuş haberiniz olsun☺️
Elfgrn Buket57 bizde geçen hafta yaptırdık 1070 di zam olmuş şükür 2 doz bitti ilerisine daha çok zamlanir gibi
Elfgrn Buket57 bizde geçen hafta yaptırdık 1070 di zam olmuş şükür 2 doz bitti ilerisine daha çok zamlanir gibi
egesmommm Buket57 biz ilk dozu yarın yaptırcaz ama iki doz içinde 1 ay önce zamlanmadan eczaneden aldık oraya bıraktık hatta daha güvenli diye
Buket57 Elfgrn valla işimiz çok zor mecbur yaptırıcaz evladımız için,Allah herkesin yardımcısı olsun 😔
Elfgrn Buket57 öyle tabi sağlık ocağındaki ebe sasirdi ciddimisin o kadar oldu mi diye inanamadi kadın bile rabbim herkesin yardımcısı olsun
Buket57 Elfgrn amiiin canım amiin,neye yetişeceğimizi şaşırdık valla maması bezi çok pahalılar malesef😔
Bebekcercinli23 Buket57 çok pahalı canım malesef ben kızımın bayram paralarıyla yaptırdım sağlık olsun onlar iyi olsun napalım rota virüsüde menenjit hastalığı da çok ama çok kötü o yüzden 10 binde olsa vermemiz gerekiyo
Fatmaergin Rota ve menenjit aşısını kac aylıkken yaptrdnz ve menenjitte özel aşı mi devlet karşılamıyor mu bilgi verir misiniz ??
Zeyan Fatmaergin Rota ve menenjit aşısını devlet karşılamıyor. 3. aysan itibaren doktorunuzun belirlediği takvime göre aşıları yaptırabilirsiniz.
Buket57 Bebekcercinli23 aynen öyle canım mecbur yaptırcaz tabiki sağlıklı olsun evlatlarımız da gerisi hallolur inşallah 🥰
Bebekcercinli23 Fatmaergin 3 aylıkken ilk dozlarını olduk şimdi 5.ayımızdayız ikinci dozlarını olduk 13.ayda da hatırlatma dozları olucak
Bebekcercinli23 Fatmaergin evet canım hepsini aynı gün yaptırdık rotayı da beksero ve nimenrikside yan etki var tabi ki dün gece ateşlendi 2 kere bekseronun yapıldığı bacaği şişti ve kızardı ve acayip huysuz kucakta sürekli ve memede uyumak istiyo ben hem mama hem meme veriyodum dünden beri mama içmiyo emmek istiyo sürekli 3.ayda da yaşamıştım bu belirtileri
Fatmaergin Bebekcercinli23 menenjit olarak sadece beksero ve nimenkris mi yapılacak? Bebekcercinli23 Bebekcercinli23 Bebekcercinli23