Yenihspp Kızlar yaklaşık 2 aydır sidefer kullanıyorduk, kullanmaya başladığımızda 31di demiri bugün baktırdım tekrar 21e düşmüş başına gelen var mı
uraskoo Yenihspp kaç aylık bebeğiniz? Takviye dısında ciğer,pekmez,kara üzüm,kırmızı et tüketimi nasıl
Sermincev Yenihspp süt ve süt ürünleri ile birlikte vermiyorsunuz değil mi 1 saat olması lazım öncesi ve sonrası. Bide sideferde toz çıkıyor içinden onu birleştirdiniz değil mi şişeyle, benim arkadaşım birleştirmemişti de:)
Ayseburak Yenihspp evet benim oyle Oldu sidefere guvendim arastirmistimda ama tesaduf doktra gittigimizde doktor anladi. Bi baktikki demir orani 6. 7. Aydan beri ferro sanol surup kullaniyorum ogl suan da 16aylik.
Minikbebekuraz Bizde sidefer kullanıyoruz daha hiç bakılmadı kan değerlerine ama çok duydum bunu siz gibi üstte kalsın
Yenihspp uraskoo 11 aylık olacak 1 hafta sonra, kırmızı et pekmez tüketiyor sürekli ama ciğer ve üzüm vermedim hiç
Yenihspp Sermincev Ay evet çok dikkat ettim verirken, tozuda karıştırdım. Arkadaşınıza da çok güldüm 😂
Yenihspp Aksmom çoğu damla kabız yaptı bebeğimi bu yapmamıştı o yüzden severek kullanıyorduk bebeğim tadını da seviyordu bakalım bugün sonuç göstermeye gideceğim doktor ne verecek
Yenihspp Ayseburak Bizimde bugün sonuç gösterme var doktor ne diyecek ne verecek bakalım merak ediyorum
Aksmom Yenihspp tadı güzel diye bizde sidefer kullanıyorduk ama hiçbir işe yaramadı ferifer iyi geldi onu da zorla içiriyoruz 🤦🏼♀️
UmayUrazMoms Yenihspp kızım hiç demir ilacı kullanmadı sadece bir yaşına kadar ek gidasina pekmez katiyordum.Suan üç yaşına girecek kırmızı et felan da yemez asla aşırı süt içiyor ama değerleri çok iyi anlamadım 🙏
Yenihspp UmayUrazMoms Maşallah diyelim ☺️ Bende sürekli pekmez kullanıyorum ama hiç fayda etmemiş nedense 21e düşmüş demiri
Mrvsmt2502 Yenihspp sidefer ocean gibi damlalar mecvut değerleri korumak için , kan değerlerini yğkseltmek için olanlar depo damlaları diye biliyorum doktorunuza danışın eczacı satmak için verdi sanırım