ZeyyAss 5 ay 10 günlük kızım 2 saatte bir uyurdu. 4. Ay atağından sonra güzel bi düzen oturtmuştuk falan dün akşam uykusuyla beraber tekrar uykuya geçmek istemiyor. 3 saat oldu fakat uyku belirtilerinide çok fazla vermiyor bi anda ne oldu böyle
motherofLeyla ZeyyAss şimdide 6. Ay atağı başlamıştır belkide 😂 ben anlamıyorumki 4.ay bitmeden 6.ay atağı geliyor bizde 4.aydayız illallah ettim yani ne zaman düzelecek bilmiyorum hadi düzeldi bu defada 6.ay atağı gelecek o bitecek 8.ay atağı gelecek napacam bilmem çok zor
RumeysaTuana ZeyyAss Bizimki de 5 ay 10 günlükken falan başladı. Zor uyuyor uyuyunca 40 dk sonra uyanıyor. Netten hesapladım atak hastasında olduğu içinmiş. 1 ay falan sürüyormuş. 2 gün sonra 6 aylık olacak hala aynıyız
ZeyyAss motherofLeyla valla yıldım artık😂😂😂 4. Ay atağı beni 10 yıl yaşlandırmıştı 2 hafta gündüz uykularına direndi 3 fün geve oh bitti diyordum çok şükür diyordum selamğn aleyküm dedik😂
motherofLeyla ZeyyAss valla bizim nerdeyse bi aya yakındır gece uykusu sıkıntı bugünde gündüz uykusuna direnme başladı birde mama içerken illaki uyuyacağında içiyor bi yandan ayakda sallıyorum bi yandan mama içiriyorum belim boynum bi yandan ayaklarım bacaklarım bi yandan ağrıyor düzelmeye dair uyumasına dair inancımı kaybettim zaten :)
ZeyyAss Mrv_cnl asla öyle bir çocuk değil asla uyumuyor ve ağlama krizleri yaşıyoruz 4. Ayda yaşamıştım bunu
ZeyyAss RumeysaTuana ay bence yok ben çünkü 4. Ay atağını atlattım oma diyorlardı 1 ay😂 bunu bünyem kaldırmaz nooooo😂😂😂😂
ZeyyAss motherofLeyla ya bisimki öyle böyle böyle uyuyor bağırıyor oyalaya oyalaya uyutuyorum uyuyuncada güzel uyuyor maşAllah ama bi bağırışlar bi çekişmeler görün😂😂😂