bayankivircik Kızlar tofisa’dan bugün geldi ama maalesef bedeni bana uymadı hala etiketi üzerinde M beden
bayankivircik bayankivircik aynı elbisenin kahverengi rengi de var o da aynı şekilde etiketli ama o xl bedeni
Biricik_11 bayankivircik Bunlar 1 tl ye indirime giren ürünler bende gördüm 1 liraya aldığınız ürünü burda niye satiyorsunuz
UraSsmom bayankivircik Tofisanın ürünleri hep çok dar 1 kere alışveriş yaptım iade de etmedim öyle kaldı. M bedeni xs gbidir anca 2xl alırsan m gbi olur en sevmediğim site 😬
bayankivircik Biricik_11 hanımefendi 1 liraya almadım 90 liraya aldım 1 liraya alsaydım zaten bedavaya verirdim lütfen Bilip bilmeden yorum yapmayın
ElisaMom_ bayankivircik 1 TL yazıyorlar ama ürünu alabilmek için minimum sepet fiyatı var oyle beleşe vermiyorlar malesef
bayankivircik incir-receli bilmediğiniz için yorum yapıyorsunuz tofisa’nın iade işlemleri çok uzun sürüyor uğraştırıyorlar yani insanı iade etmekle O yüzden ben de bununla uğraşamam satmamın doğru olduğunu düşündüm hem satamaz mıyım ya bu sizi niye ilgilendiriyor