berosunannesi Internetten kehribar kolyesi alan var mı? orjinalini bulamıyorum, faydasını gördünüz mü
Black54 berosunannesi ben tesbihane’den almıştım bir kaç ay oluyor diş döneminde kullanırım diye 400 civarıydı orjinal. Şuan bebeğim 4.5 aylık önümüzde ki aylarda kullanıp deneyimleyeceğim
kizinaasikbiranne berosunannesi ben aldım, taktım faydasını görüyor muyum salyaları azaldı dişi için mızıldamaları azaldı bu kolyenin etkisi mi bilemiyorum eskiden böyle şeyler mi vardı ya diyorum kendime 😅
Lylozzd berosunannesi ben de tesbihçibaba dan aldım taşları orjinal oluyor tesbihleri de ordan alıyorum eşime babamlara falan. Test falan yapmadım nasıl yapılıyor yapıyım bi
berosunannesi Black54 fiyatı iyi o zaman orjinaldir dimi hani tuzlu su testi yapıyorlar onu yaptınız mı acaba bir de sertifikası var mı
berosunannesi Black54 Merveio14 kizinaasikbiranne AyEmRa Lylozzd kızlar kaç cm almam lazım ya bi 33 cm olanı var bi 37
berosunannesi kizinaasikbiranne orası öyle ama o kadar huysuz ki insan bir umut diyor işte😅 peki siz nereden aldınız orjinal dimi
AyEmRa Black54 yün testi nasıl oluyor. Bana bi tanıdık hediye etti. 3 kez falan gördüm de öyle verdi. Orijinal midir bilmiyorum. Ne tür testler yapabilirim.
berosunannesi AyEmRa ben tuzlu su testini okumuştum bir bardak suya 5-6 çay kaşığı tuz atıp karıştırıyormuşsun su yüzeyinde kalıyorsa orijinalmiş
Merveio14 berosunannesi 33 cm yeterli bende öyle aldım, ablam 33 cm aldı oğlu 5 yaşında hala kullanıyor
kizinaasikbiranne berosunannesi 33 yeter 😊 fazla uzun oldu mu çekip yeme gibi bi tehlike çıkıyor meydana