MadCat Merhabalar, travel sistem arabamiz var ancak malum cook agir. Oglum 5 aylik, hafif bir araba istiyoruz. Arada kaldim, kullananlar yorumlarsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler 😊
Myagz MadCat pop up çok beğenmiştim mağazada bakmıştık travel sistem kullanıyorum sonrasında almayı düşünüyorum
Erencinarinannesi MadCat kraft pop up kullanıyorum yenidoğan dam itibaren çok memnunum küçükken kullandığım içim çift yönlü olması gerekti o yüzden Kraft pop up aldım sizinki büyümüş ohlala tek yönlü ve çok aşırı hafif Ablam bir yıldır kullanıyor çok memnun
Doga1111 MadCat kraft you tek geçerim kullanıyorum cok ama cok memnunum aynı şikayetten dolayı almıştım bende
Deletedmom136 Chicco kullanıyorum hafif tek başıma çok rahat çıkıyorum. Kızım içindeyken merdivenlerden çıkarıyorum rahatça. Tam yatıyor dikleşiyor sürüşü kolay filan iyi yani
MadCat Deletedmom136 surus, manevra nasil? Tekerlekler... Internette olumsuz yorumlar gordum, sizin fikriniz ne? Oturak kismi tam dik olmuyor da deniyor? Tsk
Bussra Deletedmom136 merhaba bende chicco ohlala kullaniyorum fakat bizim araba sanki tam diklesmiyor hafif kaykik oturuyor benim oglum sizinde oyle mi ?
Deletedmom136 MadCat tekerlekler başta çok iyiydi ama sanki şimdilerde biraz manevrada sıkıntı var gibi ama biz biraz hor kullandık o yüzden Arabamızın bagajı küçük sığdırırken bozduk tekeri ondan sıkıntı yaşıyoruz biraz. Dik duruyo sanırım kendi sitesinde görüntüsü öyle ama onu tam dikleştiremedik biz hafif bi eğik gerçi bunun bi eksisini görmedim ama çift yönlü bi baston almadığım için de biraz pişmanım
Deletedmom136 Bussra tam 90 derece dikleşmiyo bizimki de azıcık bi geride kalıyo ama Bizi hiç rahatsız etmedi. Sizin tekerleklerde bi sıkıntı var mı peki?
Bussra Deletedmom136 yani on tekerlekler biraz sikintili zaman zaman donmuyo ve surmede sikinti yaratiyo
Deletedmom136 Bussra evet bizim de aynı şekilde resmen kitleniyo gibi ben bizim hatamızdan dolayı mı acaba diyordum ama sanırım değil
gulsenkonakli MadCat kraft pop up aldık önermem, tam dik durmuyor kızımm rahat edemedi onun yerine baby me baston aldım kraft duruyor öylece.
gulsenkonakli MadCat rica ederim ben yandım siz yanmayın😁 mağazada muhakkak deneyin her konumda bebeğiniz nasıl oturacak rahat edecek mi diye😊