Cinarmom7 Merhaba oğlumun ige total sonucu 908 çıkmış Alerjiden anlayan annlermiz yardımcı olabilir misiniz.tarçın alerjisi var.ayrica iğne verildi. Anaflaksi gecirirse kullanacağız.
Cinarmom7 Ceycey001 22 aylık tek tarcindan bukadar yüksek cikmasi bana cok imkansiz geliyor bilmiyorum bende beklemedeyim dr ile gorusecegim
Hayrunnisa-Koyuncu Öncelikle geçmiş olsun diyorum alerjiyle 1 yılı geride bıraktık ıge yüksek çıkmış size tavsiyem öok dikkatli olun paketli gıdaların içindekileri muhakkak okuyun çok sabır isteyen bir süreç ama inşallah geçip gidecek bebeğiniz ne kadarlık
Cinarmom7 Hayrunnisa-Koyuncu sizce tarçın herşeye girermi önceki yorumumda belirttiğim gibi sadece tarçın için değerin bukadar yüksek oldugunu düşünmuyorum muhakak başka birşeye daha vardır diye düşünüyorum…
Hayrunnisa-Koyuncu Yüksek çıkması Allah korusun o maddeyi aldığında anafilaksi geçirebilir demek diye biliyorum yani tarçkna olan alrjisi çok yüksek mesela benim oğlumun yumurta alerjisi var 111 ıge şok riski yok gibi mesela
Cinarmom7 Hayrunnisa-Koyuncu bizim anaflaksi riskimiz olduğu için adrenalin iğnesi taşıyoruz evimizde gittiğimiz heryere……. Çok üzgünüm neden bilmiyorum ama üzgünüm…
Hayrunnisa-Koyuncu Cinarmom7 çok sabır istiyor gerçekten alerjik bebek annesi olmak insanı yıpratıyor
Hayrunnisa-Koyuncu Biz 1 yıldır savaşıyor yenebilmek için bende çok üzüldüm çok ağladım asla kabullenmek istemedim ama hiçbir yere varamadım hala da ağlarım çocuğumun önünde paketli gıda yenildiğinde dayanamam inşallah atlatacaklar
Hayrunnisa-Koyuncu Bizim yumurta süt patatese alerjimiz var anafilaksi riski yok ama atakları çok kötü oluyor 🥺
Cinarmom7 Hayrunnisa-Koyuncu temel besinler neredeyse çocuklar için patates 1 numaralı öğün cok zor allah yardımcınız olsun peki kalitsalmi sizinki geçme şansı yokmu
Hayrunnisa-Koyuncu Cinarmom7 kalıcı değil inşallah geçecek ama 2 yaşında ama 3 ama 5 bilmiyorum 1 buçuk yaşına geldiğinde deneme yapacağız