Gmz5560 Kızlar 1 aylık bebeğim sürekli mama istiyor hem emziriyorum hem mama veriyorum 90 cc veriyorum mamayı doymuyor sürekli aranıyor bulamayınca ağlıyor napicam bilemedim fazla verince kusuyor kalakaldım öyle
Arenim_ Gmz5560 benim bebeğim 3.5 aylık ben emzirip 90 veriyorum bence fazla veriyosunuz doyduğunu anlamaz ki o ne kadar versen içer sonra kusar fazlasını. Ağlamasından mama istediğini mi anlıyosunuz. Belki gazı vardır belki uykusu
Adenveannesi Gmz5560 1 aylık bebeğe 90 cc zaten çok fazla ama mama doyurmuyor da olabilirdi biz ilk başlarda aptamil aldık böyle sürekli ağlıyordu doymuyormuş sma aldık gayet iyi doydu daha az cc de
Semihbebek1 Gmz5560 cok fazla veriyorsun 60 cc ver emzirme sonrası o yeterli olacaktır gazi vardır ondan aranıyordur emzirmiyosan 90 ver emziryosqn 60
yarenaslan Bu aylarda bizdede boyleydi surekli memede kalmak istiyodu uyuyordu yatirinca tekrar agliyodu tuvalete bile zor gidiyodum 😥 bol bol emzirin gazini cikartin bi sure sonra duzeldi bizimkisi
Gmz5560 Arenim_ gazını alıyorum uykusu var tabiki ama mamayı almadan susmuyor sıkıntı orada zaten ayriyeten 90 cc doktorun önerisiyle veriyorum fazlasını istiyor
Fulihkn Gmz5560 ne yapsakta olmuyo canım aldık sanıyoz ama çıkmıyor ben hastaneye götürdüm rahatsız diye ultrason falan çektiler büyük adam gibi gaz doluydu çocuğum
Tutiipkiii Gmz5560 emmiyor ona rağmen 70-80 cc içiyor bazen doymayıp yeniden istediği oluyor 20-30 cc daha yapıyorum
Gmz5560 Tutiipkiii işte bendeki sıkıntıda hem emiyor hem 90 cc iciyor fazlasını istiyor mamayı alınca susuyor böyle sanki hiç doymamış gibi biberona memeye saldırıyor