Acemimommm Biogaiadan memnun olan var mı? Araştırdığımda genelde bebeklerde huzursuzluk yaptığı yazıyor kullanıp olumlu sonuç alanlar kaç damla kullandıklarını yazabilir mi?
papatya_1125 Acemimommm bizim ilk başta iyi gelmişti Sonra fayda etmemeye başladı. Maflor iyi.forbiome probiyotik iyi geldi bize
Mrltz Acemimommm probiyotik ve günde 5 damla kullanıyordum..Bağırsak düzenleyici olduğu için kaka problemi olmuyordu..Bu damla ile birlikte sap simplex damla kullandım gün içinde ve etkiliydi..Bebeğim rahat gazını çıkartıyordu..
Bebekle_birgun Acemimommm en sevdiğim probiyotik diyebilirim san simplex kullandık hiç fayda görmedim saha da huzursuz etti beneğimi
Havvaana Acemimommm ilk 3 ay çok faydasınıgördük 3-4 şişe kullandık zaten küçük şişeler ama normalde günde 5 damlaydı ama bizdeo yaramadı sabah 3 akşam 3 damla veriyordum kriz saatleri belliydi ondan yarım saat önce veriyordum bebeği çok rahatlattı Onun haricinde relamax damla ama bu laktaz intoleransı diye geçiyor emzirmelerden önce veriyordum sindirmeye yardımcı oluyordu bana eczacı tavsiye etmişti çok dua ettim ona
ajladmdmms Bende kullandım ve cocugum sürekli kustu ve asla uyanmadı sankı sabaha kdr içmiş sızmıs gibi uyudu ve asla uyanmadı emmeye bıle kalkmadı bısey mı oldu dıye sureklı kontrol edıyordum sonrasında bıraktım bıdaha hiç kullanmadım
Gny18 Acemimommm ikiz bebeklerim 3 aylıkken kullandım 5 damla damlatıyordum ağızlarına. Gaz sancısını aynı gün kesti sabaha kadar ağlayan bebelerim o günden sonra hiç ağlamadı. Bizde huzursuzluk da yapmadı.
Asya-06 Kolik bebeğim için 1 aydır kullanıyorum 1 şişe bitirdik. Günde 5 damla 2 sabah 1 öğlen 2 akşam olarak tavsiye edildi bu şekilde kullanıyorum. Çok faydasını gördüm tavsiye ederim
masallllll 3 ay kullandım asla bü sorun yaşamadım ve gayette çok çok iyi geldi . Her çocuk farklıdır ama bende aşırı işe yaradı