aysenur06 Hayırlısı ile 6. ayımıza girdik . Ek gıda da Aptamil sütlü pirinçli kaşık maması ile başladım şimdi sebze vericem sebzelere tuz koyuyor musunuz ?
Srpzngn aysenur06 tuz ve seker kesinlikle yasak zaten saglik acisini gectim sebzelerin kendi tadina alismasi ve tat duygusunu bozmamasi icin.Ben de sebze yogurt meyve ve aptamilin kasik mamalarindan veriyorum 7,5 ayligiz.En az 1 yasina kadar seker ve tuz ile tanistirmicam.
yaseminkarakurt Hayır tuz ilavesi yapmayın 1 yaşına kadar. 6 ay bitmesini beklemek daha iyi bu arada yani 180 günlük olması
nrsly Tuz koyma canım , buharda haşlayıp çatal ile ezerek yedir , bende şeyi Merak ediyorum bu aptamilin meyveli tahıllı çeşitli kaşık mamalarını kullananlar var mı acaba bizde yeni ek gıdaya başladık henüz onlardan almadım ama denemek istiyorum
Duygudemirayak Bende bu gün aldık ilk defa mulipanın organik olanları 15 gün oldu ek gıdaya başladık onlarıda merak ettim sebze corbası ile meyveli tahıllı aldım hoşuna gitti gibi ona yapılan püreleri hiç istemiyorum ağzından püskürtüyor oyun yapıp ama bizim yediğimiz herşeyi çok seviyor carfourda indrm var şuan mamalarda bende ordan aldım 😊