Unhappy_mommy Kızlar bebeginde dil bağı olup kestiren varmi? Ben yaptıracağım çok üzgünüm iki gündür kendime gelemiyorum nasıl yaptıracağım diye çok korkuyorum.
Semaaa39 Unhappy_mommy oğlumda da var. 3 aylıkken farkedildi. Ama emmesinde vs sorun olmadığı için birşey yaptırmadık. Onlarında kademeleri oluyormus galiba. İleri düzeyde olmadığı için kendiliğinden geri çekilir diye düşünüyoruz
endoplazmikretikulumiste Unhappy_mommy Allah dermansız dert vermesin kuzum öyle çok ki hem emmesi de güzelleşir bebekler çok hızlı iyileşiyor
prensannesi_2 Unhappy_mommy biz kestirdik kan bile akmadı bir saniye sürdü makasla hemen kesti bitti ağlamadı bile
Unhappy_mommy Deletedmom_68 4.5 aylık ama bir video izledim nasıl dayanacak diye cok korkuyorum. Ben biraz pimpirikli insanım ondan da böyle endişeliyim
Unhappy_mommy Semaaa39 kuzum bugün bizde goturduk doktor kestirmelisiniz dedi ama bizimki ememiyor. Memeyi tam kavrayamiyor. 4.5 aylık oldu ileride konuşma sorununa sebep oluyormus. Doktorumuz öyle dedi o yüzden ekstirecegiz bizde.
Deletedmom_68 Unhappy_mommy yok canım korkma o bölge sinirli olmadığı için keserken canı yanmıyor ama büyüdükçe tabi zaptetmek zor olduğu için nasıl yapılıyor bilemiyorum ben 1,5 aylıktı sanırım kestirdiğimde arkasından hemen emzirdim bir sorun yaşamadık
Unhappy_mommy Deletedmom_68 hadi ya iyi farketmissiniz ben hiç duymamıştım memlekete geldik 4 ay aşısını burda vurdurduk ebe farketti yoksa ben hep çocuğu zorluyordum emsin diye
Deletedmom_68 Unhappy_mommy evet biz de emmede sıkıntı yaşadık. ilk doğduğu an kontrolünü yapan doktor söylemişti sonra çocuk doktoru 1 aylık muayenede kestirin dedi oğlum da kavrayamıyordu memeyi daha kestirdik ilk emmesinde anladım öncesinde nasıl zorlandığını vantuz gibi yapışmıştı😄