Asilmom_ 4 aylık bebegımın bıngıldagı kapanıyor dedi ebe çocuk doktoruna geldik başına gelen var mı çok korkuyorum
Alparslan616161 Asilmom_ çok geç kapanırsa sorun teşkil ediyor diye biliyorum erken kapanmasın da sorun yok diyorlardı bana şuan 16 aylık Olcaz hala kapanmadı kontrolde tekrar baktırcam bakalım nedicek
Turgutveannesi Asilmom_ 3 aya kadar kapanmasi daha buyuk sikinti .. ama erken kapanmasida iyi degil dedi doktorumuz .. bir yasina kadar kapanmasi lazimmis.. biz 10 ayligiz hala kapanmadi cok kucuk yumusaklik var hala
Elifbeyzam Asilmom_ bizimde o aylarda kapanmıştı bir sorin oluşmadı her ay baş çevresi kontrolü yaparsınız korkmayın bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Defnesa Erken kapanması da sıkıntı geç kapanması da sıkıntı dedi doktor ama hemen bı doktora gidin olur mu
Sevval1507 Asilmom_ valla dort gunlukken gittim doktorum bıngıldak kapandı kapanacak hamilelikte çok vitamin almışsın d vitamini kullanmana gerek yok bebek için herhangi bir sorun teşkil etmez dedi
Emmosch Bizimki 6.ay civarı kapanmak üzereydi,şimdi 9,5 aylık kapandı,baş çevresi büyümeye devam ediyorsa sorun değil diye biliyorum
Nesrinimsii Asilmom_ benim oğlumun da 5 aylıkken tamamen kapandığını söyledi doktorumuz. D vitaminini kesip her ay kontrolde mutlaka baş ölçüsünü takip etmemizi, korkmam için bir sebep olmadığını genetik de olabileceğini söylemişti. Çok şükür 1,5 yaşında hiçbir sıkıntısı yok kafa ölçüsünü haala her kontrol de sorarım yaşıtlarıyla aynı ölçüde ilerliyor