Duygu29 Cansuakbulutyilmaz 4 ay önce falan bırakmıştım. Sabah 10 öğlen 10 akşam 10 şeklinde gidip yavaş yavaş azaltmıştım en son 5 er damla şeklinde bırakmıştım. Çok iyi bir damla yanında biogai bağırsak geliştiriciyle kullandım. Çok gazlı bir bebekti. Sürekli sıcak havlu ılık duş kendimde sürekli kimyon çayıyla atlattık o dönemi
Mree Cansuakbulutyilmaz bize de günde 3 kere 15 damla demişti doktorumuz ama son 3 haftadır sadece gazı olduğunda veriyorum
Happymom1506 Bize günde 3 defa 10 damlaya kadar verilebileceği söylendi ben gazı oldukça veriyorum düzenli olarak kullanmıyorum
Cansuakbulutyilmaz Happymom1506 bizimde sabaha karsi cok ikinmalarimiz oluyor birde nerde sakladiginiz buzdolabindami disardami
Cansuakbulutyilmaz Duygu29 brndede biogaina var ama tek basins kullsniyodum sonuc alamadim. Bizimde sabaha karsi cok ikiniyor. Biogaiyls nssil kullandiniz onu ne zaman veriyodunuz
Duygu29 Cansuakbulutyilmaz biogai gaz için değil. Günde 5 damla aynı saatte verilmesi gerekiyor. Bu bağırsaklarını geliştirmesine yardımcı