sezer2022 Hekim birliği sendikasına bağlı doktorlar,, salı ve Çarşamba günü grev yapacak arkadaşlar 🙋🏼♀️ Özelde takipliyseniz yada başka sendikadaysa doktorunuz sıkıntı yok
Pol34 sezer2022 ay 15 gün bekledim geçen grev var diye randevuyu iptal ettim yine randevu buldum güç bela Allahım denk gelmesin amin 🤣
Aslananne1 sezer2022 yarin oğlumun çocuk doktoruna randevusu var yarın şimdi grev mi var yok mu yani doktor lar
Oyle-iste sezer2022 hamileyken denk geldim doğurcam doktor yok 😄 sonra bir doktor öldürüldü yallah yine grev ha gayret dayan dedim kendime kadın grev bitince yıllık izne ayrıldı 🤦
Aslananne1 sezer2022 tamm canım arayıp sorayım bu sıcakta boş boşuna gitmeyim yarın tüh çocukta rahatsız ben böyle şansın 🤦♀️
sezer2022 Aslananne1 geçmiş olsun canım @tubasd tabipsen ve hekim birliği grevde diğer sendikaları bilmiyorum katılır mı
_Asilin_Annesi_ sezer2022 aylar yıllar sonunda bulduğum randevudaki şansım Acaba ASM de grevde mıdır oraya tahlil vereyim bari 🥴
silaa66 sezer2022 Allahtan özelde yok yarın muayne vardı tam eşime yazıyordum grev varmıs nıye bugun gitmedik diye 😂😂😂😂😂🤍