Hatice12 Arkadaşlar 15 günlük anneyim çok şükür sütüm geliyo ve bebeğimi emziriyorum ama bebeğim çok memede kalmak istiyo uyuyunca cikaryrm anında uyaniyo bazen bu kadar uzun emdigi için doymuyoda bazense keyfi yapiyo bende mamada takviye edyrm bazen 1 bazen 2 kere veryrm günde ama mama verdgm için vicdanende rahatsız oluyorum yetemyrm bebeğime daha çok küçük günde 2 kere mama cokmu acaba zamanla bunuda birakirmym sütüm ne zamana kadar artar ve bana mama önerisi yaparmsnz Bebelac nasıl sizce ilk Bebelac verdim şimdi Aptamil veryrm bebelactanda memnun kalmstm fikirlerinize ihtiyacım var
Yalin Hatice12 Biz neredeyse başından beri meme+mama olarak gidiyoruz. Sütün fazlaysa sağıp da verebilirsin. Ama yeterli olmadığını düşünüyorsan tabi takviye yap. Vicdanlık bi durum değil bu canım. Annesi sensin. Koşulları düşünüp nasıl olması gerektiğini düşünüyorsan onu yapmalısın. Biz hep hipp combiotic kullandık, sıfır sorun tavsiye ederim😉
Uzuni Hatice12 sütünüz bebeği ne zaman isterse emzirmekle artar.mama vermeyin lütfen.sütün var çünkü.bebekler sadece acıktığı için emmek istemez.sizin yakınlığınızı sıcaklığınızı ister.karnınızda güvende sıcacık rahattı.şimdi koca dünyada yine sıcaklığı güveni arar.ilk 3 ay bebekler annelerin yaka iğnesidir.Bebeğiniz daha 15 günlük midesi küçücük daha korkmayın sütünüzle doyuyordur.😊mamaya hiç gerek yok.emdikçe süt artacak 🌸
ayfernaz Hatice12 Aptamilden devam edin bizim dr önermşti anne sütüne en yakın diye gerçekten de çok memnunuz
Hatice12 Yalin aslında sütüm fazla değil sadece bebeğimin doyacagi kadar sütüm geliyo sagmada yaptm ama çok sık ve uzun emince maalesef doymuyo o zmn mama veryrm en fazla günde 2 kere oda genellikle bı kere mama veryrm
Yalin Hatice12 sen daha doğru programlarsın tabi ne kadar emdiğini bildiğin için 1 ya da 2 defa 30 cc versen yeter
nilaylaylay Doymuyorsa vereceksin kuzum mecbur vicdan yapma. Ama bebeğin uyurken sütünü sağıp mama yerine onu versen ? Hem sütün artar hem anne sütü vermiş olursun
Hatice12 Uzuni aslında emmesi beni çok mutlu ediyor ama etraf sürekli bu çocuk doymuyo dediği için çok rahatsız oluyorum acaba doymuyomu düşüncesine kapilyrm ama saginca 10 dk dan sonra süt gelmiyo ama bebeğim bı saat emiyo çıkardım da sıkıyorum süt hala geliyo neden saginca gelmiyo anlamyrm
Uzuni Hatice12 hiçbir pompa bebeğin emmesi gibi sütü boşaltmaz.pompadan çıkan sizi yanıltmasın.sütünüz var bebeğiniz emdikçe daha çok sütünüz olacak🌸
aysenur06 aptamil iyi mama bende bebeğime kullanıyorum ayrıca sütünü arttırmak için dinlenmeye çalış ben dinlendiğimde sütüm artıyır
yaseminkarakurt Mama verdiğiniz için kendinizi kötü hissetmeyin bu birincisi. Vicdan sızlatacak bişey yok siz bebeğinizi en iyi şek,lde beslemeye çalışıyorsunuz. Bol bol emzirin sütünüz artar, mama olarak da aptamil en iyisi benim şahsi fikrim bi çok memnunuz
nagehanyorulmaz Yaa neden yetemeyesiniz ki bebeğinize. Yani hiç emziremeseniz hasta olsanız ne yaparsınız Allah korısun. Düşünmeyin öyle şeyler sadece mamayla beslense anne olmaz mısınız vazife midir emzirmek. Elinizden geleni zaten yapıyosunuz. İki mamada güzel ben aptamil veriyorum bebeğime memnunun çok Kendinizi de üzmeyin ne kadar ihtiyacınız varsa o kadar verirsiniz anne sütüne göre bebeğin doymadığı zamana öre değişir verdiğiniz sıklık ben 4-5 ke veriyorudm mesela
tczehra [bilinmeyen] aptamil çok iyidir benim ilk oğlum halen içiyor aptamili 20 aylık yenide 2 aylık oğlum var sütüm yetmediği için onada başladım aptamili ben çok memnunum.