Beybilicop Shradn kullandım ben de bize yaramadı ve bir başka doktor nihayetinde mamadır dedi 🤷♀️ Biz şuan gaviscon kullanıyoruz baya azaldı pes ettim ilaç kullanıyorum ben 😰
Shradn Uummrraann damlahira bebeğim hiç uyumuyor gece toplam 3 saat gündüz hiç uyku yok bebek reflüsü sebebiyle verdi bizde başlayacağız umarım iui gelir teşekkürler
Ask2 Beybilicop nasıl kullanıyorsn bebeğin ne kadar 21hünlük kızım bizde bugun aldık çok kusuyodu sarılıgımızda var🥴
Ozlemmmmmmm Thickener ilaç değil kıvam artttıcı bu nedenle tedavi etmiyor bıraktığınız anda tekrar başlıyor kusma biz 3 aydır kullanıyoruz
aysenur06 kusam geçici olduğu için kilosunu boyunu etkilememesi önemli onun içinde çok iyi bir ürün yiğenim kullandı çok yararlı oldu
Beybilicop yaseminkarakurt bana yazan doktorda değil Takviye dedi bir başkası da nihayetinde mamadır dedi. Ben bilmiyorum 🤷♀️
tczehra [bilinmeyen] emziren annelerin kusan bebekleri için özel bir mama olduğunu biliyorum, eltimde başladı bu mamaya ve çok memnun kaldı.
Shradn tczehra mama değil reflü için takviye mama yerine kullanılamayacağı söylendi doktorumuz tarafından