1kedi1kizannesi Bebeğim biberon almıyor, alıştırma bardağıyla mama vermeyi deneyen oldu mu, kaşıkla çok zor oluyor 4 buçuk aylık
Esmanur34 Benim bebeğim 5 aylık oldu. 4.ayından beri ne biberon ne alıştırma bardağıyla ne şırıngayla ne kaşıkla hiçbiriyle süt içmek istemiyor işe başlayamiyorum bu yüzden. Bütün formül mamaları da denedim kendi sütümü de sağıp vermeye çalıştim öğürüyor geri çıkarıyor ağzından ne yapcam şaşırdım
Melike-emirasaf Esmanur34 ya benim oğlumda senin beben gibi 1 aydır yapmadığım şey kalmadı hiç bı şekilde istemiyorum senin denediklerinin hepsini de denedim ama istemedi 5 buçuk aylık şuan bende kafayı yemek üzereyim nasıl duzelicekler bilmiyorum
Esmanur34 Melike-emirasaf doktorumuza da danıştık o da acıkınca bir şekilde kabul eder dedi ama 3 saat boyunca annem baktı hiçbir şekilde kabul etmemiş yine de ağlamaktan mosmor olmuş uykusu da gelmiş aç olduğu için uyumamış da annem de oturmuş ağlamış sonra dayanamadi beni aradı hemen eve gittim emzirdim çocuk kendine geldi ya :( işkence yaptık resmen inşallah travma olmamıştır
Melike-emirasaf Esmanur34 benim doktorum da aynısını söyledi ama almadı bı turlu hem aç hem agliyo hem de içmek istemiyo siz ne güzel emziriyosunuz emiyosa iyi ama benim ki emmedi hiç anne sütü almiyo
Esmanur34 Melike-emirasaf şırıngayla ağzına azar azar akıtın en kötü aç kalmasindan iyidir ben öyle yapınca da ağzında biriktirip tükürüyor belki sizde işe yarar
Esmanur34 Melike-emirasaf ben mecbur doktorumuzunda onayıyla ek gıdaya geçtim 5.ayinda şimdi tadım aşamasındayiz. İşten de 2 ay izin aldım bu süreçte ek gıdayı biraz ilerletiriz hem. Hemde biraz daha deneme yaparız. Bugün kahve yanı su bardağı var böyle kadeh şeklinde onunla formül mama verdim 30 CC kadar biraz içti izde bir deneyin
Esmanur34 Melike-emirasaf merhabalar ben birşey denedim sizinle de paylaşmak istedim. Formül mamanın yada saydığınız süt de olabilir içine şeftali rendeledim cam rendede ve oğlum alıştırma bardağı ile hepsini içti bir deneyin sizde ek gıdaya geçince