deletedmom173 2 ay 26 gün oldu sezeryanla Doğum yapalı dün sabah kanama başladı ve durmuyor değiştirdiğim pedin haddi hesabı Yok resmen musluk gibi akıyor adet mi? Bu bilemedim minik göbeğim vardı oda bir anda indi başına böyle birşey gelen varmı?
Gfrn deletedmom173 adet olmuşsun canım ilk 2 ay öyle oluyor bende hemen adet oldum bebeğim 4.aya giriyor ben 3.adetim daha dün bitti ve 3 rahattı ilk ikisi çok yoğun özellikle ilk adetimde tam 80 tane ped kullanmışım tuvaletten çıkmıyordum
Gfrn deletedmom173 göbekte hemen gidiyor 2.ayda tamamen eski haline dönersin birde sezaryan göbeği kalır derlerdi kim baksa nasıl doğum yaptın diyor :)
deletedmom173 deletedmom4842 korktum başka birşey zannettim bu kadar olur mu? Ya hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşılaştım aynı sezeryandan sonra gelen kanama gibi
deletedmom4842 deletedmom173 Ben adet olurken bu kadar yoğun olduğu İçin doktora gidecektim ama buradaki arkadaşlar da aynı şekilde olmuş o yüzden normal bir durum çok olması.
deletedmom173 deletedmom4842 inşallah normaldir canım erken olduk sanırım sizde erken olmuşsunuz kimisi birkaç sene olmuyor Muş sütte azalma olur mu? Acaba
deletedmom173 Mrymrn inşallah canım inşallah allahtan sabah erkendi evdeydim dışarıda olsam beklemediğim birşey çok fazla geldi erken sanki ama bilemedim 🤷♀️
deletedmom173 [bilinmeyen] bebeğinize uzun ömürler versin rabbim o kadar uzunda mı sürüyor Muş bakalım kaç gün sürecek benimki de
deletedmom173 [bilinmeyen] kısmet diyelim herşeyin hayırlısı 1 yıl oldu tuhafıma gitti şimdi alışmıştım böyle olmasına
deletedmom173 [bilinmeyen] İnan’ın bende öyle düşündüm eşim artık yarın doktora git diyordu oda çok korktu benim gibi çok şükür aksi bir durum olmasında razıyım böyle
deletedmom173 Mrymrn tampon kullanma taraftarı değilim çok fazla canım depent alabilirim en azından bir yere gidince arkama önüme çıktı derdi olmaz
deletedmom173 [bilinmeyen] emziriyorum eğer çok devam ederse bir gideyim doktora elim ayağım titriyor ayakta duramıyorum