Melek3452 Gunaydin arkadslar, 13 aylik oglum var, uyuyup uyandiginda 10 15 dakka sure bi aglama krizine giriyo Ama bi sure sonra eski haline donuyo. Basina gelip de nasil bi yol izlediniz acaba, 1 Yas atagimi bu.
Papatya-ya Melek3452 aman bacım bu yenilerin ne atağı bitiyo ne kusmesi bitiyor ne ağlaması bitir vs vs vs vs …….. Ahh aaaah 1 tane ile bittim oldum ben
Brc12 Melek3452 benim oğlumda bazen oluyo o tam uykusunu aşmamış oluyo ama yatmaya da karşı gelio hatta hem beni itin istemiş hemde gitmemi istemiş ağlıo konuşuyorm yatıyorm yanına tekrar uykuya geçiriyorum.
icidisibiranne Benim kızım da 14 aylık aynı durumu yaşıyoruz her uyandığında çığlık çığlığa ağlıyor nasıl aşıcaz bu durumu bilmiyorum ben de burada bekleyeyim
Melek3452 icidisibiranne bizmki ilk defa dun ypti, hastalik ayrlryla oynadi cocugun vlla, herseyi ne guzel duzenliydi, bi anda tepetklak oldu
Melek3452 icidisibiranne sanmiyrum agrsi oldugunu 5 10 dkka agliyo, sonrasi keyfi yerinde oluyo, biyeri agrsa surekli mizmiz olur oglede degil, bu gece de bakicam artik. Baklim durum ne olcak,
icidisibiranne Melek3452 sanırım ayrılık kaygısıyla ilgili bir şey olabilir ben kendi kızım da bu şekilde gözlemledim
Melek3452 icidisibiranne bnde gozlem altindayim bklim, belki de ruyasinda korktu, blkide sizinde dediginiz gibi kaybetme korkusu, hayrlisi herseyin.
Tunamom Biz diş döneminde yaşıyoruz bunu belki sizde de olabilir çıkmayan dişi varsa kontrol etmenizi öneririm ama belki de ataktır bitmiyor bu yeni nesil bebelerin derdi