Szn03 Herkese iyi geceler. Uzun zamandır bu problemi yaşıyorum kızlar. Hamileliğimin son zamanları fazlasıyla vardı. 2 sene geçti hala devam ediyor. Özellikle birşeye sinirlendiğimde üzüldüğümde stres yaşadıgımda muhakkak oluyor. Gece tam uykuya dalarken yakalıyor ve inanılmaz sinir bozucu bişey. Sinirimden ağlayasım geliyor bu duruma bazen. Yaşayan var mı buna ne iyi gelir napmak gerekir önerilerinizi bekliyorum kızlar.
papatya_1125 Szn03 huzursuz bacak sendromunda magnezyum sitrat içeren takviye almalısınız.doktora danışın.bir de ağrı merhemi
stellamm Szn03 yıllardır çekerim bu ağrıyı kan değerlerim düşük olunca artıyor bi dönem dr önerisiyle demir takviyesi aldım geçti gebelikte başladı 6 aylık anneyim bu dönem arttım ben soğuk suya turuyeoum biraz iyi geliyor gibi işte bir kaç dklık
Szn03 papatya_1125 papatya_1125 benimde aynısı oluyor. Bide bu anlatılmaz bir olay yani. Yaşamayan bilmez. Ağrı desen degil uyuşma desen degıl tuhaf bişey koycak yer bulamıyosun içten içten yanıyor enteresan ya☹️
papatya_1125 Szn03 Allah acil şifalar versin. Stres yapmayın demek isterdim ama samimi olmayacak.😑Ben de stresle başa çıkamıyorum. Çok bunaldim
betululasan 2.5 aylık bebeğim var sağ bacağıma giriyor benimde ne yapmak lazım acaba ortopedi doktoru mu görmeli bilemedim geçmiyor
Szn03 betululasan bende bilmiyorum inanın. Bir arkadaş yazmış altta. Kan degerlerine baktırmak gerekıyormus
eymen_tugce Uyku hastanesine gittim . Sonuç kan değerlerine baktılar. Magnezyum, d , b12 çok düşük çıktı . Kan değerlerinize baktırın
Szn03 stellamm benimde gebelikten sonra hat safhaya cktı diyebilirim. Hafif demir eksikligi vardı zaten bende demek tekrar baktırmam gerekıcek. Teşekkür ederim