kuzey_arin2019 Dünkü Esenyurt olayından çok etkilendim uyuyamıyorum korkuyorum n yapcagimi bilemiyorum keşke dünyada iyi insanlar olsa sadece ve çocuklarimiza kimse dokunmasa
Melis1706 kuzey_arin2019 bugun izledim videoyu nasil bir kin nasil canilik anlamiyorum.birde 25 yasinda bir kiz bir erkek tarafindan basindan vurularak oldurulmus sonra kendi kafasina skms agir yaralyms kahroldum bende benimde kizim var nefesim kesiliyor
elifinannesi95 kuzey_arin2019 bende gördüm kanım dondu çok üzüldüm başım ağrıyor bizim de evlatlarımız var nasıl bir zamana denk geldik Rabbim sen evlatlarımızı koru kötü insanlardan şeytanlaşmış insanlardan uzak eyle onlarıda hayırlı kul hayırlı evlat eylesin Allahim
Leyla0613 kuzey_arin2019 offf bende yeni izledim öyle içim karardı ki resmen boğuluyorum nerden izledim bilmiyorum 😔
elifinannesi95 Bi haber daha okudum biri gece kapıya gelmiş biri çocuğu aşagıya çağırmış yanlış hatırlamıyorsam çocuk 19 yaşndaydı öldürmüş kaçmış böyle haberleri göre göre psikolojimiz bozuldu artık
elifinannesi95 kuzey_arin2019 kimliği belirsizdi galiba haber izlemiyorum bu yüzden ama instegramda hep karşıma çıkıyor
kuzey_arin2019 Leyla0613 benimde aniden çıktı karsoma acaba diyorum doktora mı gitsem piskiyatri yoksa piskolok mu bakar ben çok etkileniyorm herşeyden elim ayağım titriyor
kuzey_arin2019 Minkpndam alt kat bekar üst katınmda yabancı bir aile yasio uanimdada öğretmen tayin cokti
Leyla0613 kuzey_arin2019 bende ve bence izleyen herkes etkilendi zamanla unutucaz. Bu ve benzeri olaylar maalesef ki yaşanıyor. Hafızamız da kazınıyor ama hayatın akışına kaptırıyoruz kendimizii. Rabbime sığınıcaz Allahım korusun bütün insanları ülkeye selamet versın artık. Çok kötü bir zamandayız çokk
Minkpndam kuzey_arin2019 korkmayın kapınızı kilitleyin bir şey olmaz alalhın izni ile durduk yere kimse gelip bir şey yapmaz 😢 eşiniz yok mu evde
kuzey_arin2019 Minkpndam evde çok şükür aslında alt katipla daha önce sıkıntı yaşamıştık adam alkol fazla alınca kapımıza dayandi cocuklyses yapioı ama taşındı gitti evini kiraya verdi