Dilbersavas51 Kızım 6 aylik astronot tulum almayı düşünüyorum kullananlar varmi acaba kullanislimi iyi akşamlar
Zuzu Dilbersavas51 astronot tulumu aldım ama çocuğu kucaklarken bile o kadar zor ki resmen kavrayamıyorum çocuğu.Bu yüzden normal mont almaya karar verdim 😬 tamam full sıcak tutar ama ergonomisi çok iyi değil.Ben memnun kalmadım
Tried1234 Canım ben e bebekten aldım 110 su galiba ama çok güzel kızımı çok sıcak tutuyor dişarıda ben çok memnun kaldım
YK_ Gokceninannesi yaa civile bakmamıştım ürünlerini pek beğenmediğim için bi bakayım teşekkürler hep 200 tl civarıydı baktığım yerler
YK_ Gmzcaglar yaa ciddi misin bende Pazar günü sobeye girdim ama öyle kalın tulum hiç görmedim çok merak ettim şimdi keşke resmini atma imkanımız olsaydı yada internette var mı aynısı varsa linkini atabilir misin
Gmzcaglar YK_ istanbul 212 avm den aldim bi bakiym nette varmi outlet oldugu icin orasi fiyat farki var tabi
Gmzcaglar YK_ https://m.trendyol.com/soobe/saks-cocuk-birdies-astronot-mont-16kknastn497-p-1183828?boutiqueId=198248&gclid=EAIaIQobChMIhd25hPKt3gIVEeh3Ch0L6QnoEAQYASABEgLVqfD_BwE soonenin kendi sitesinde bulamadim trenyolda cikti aynisi ama biraz kalibi kucuk alirsan aklinda bulunsun